داستان زندگیمو ی روز میذارم خیلی عذاب کشیدم حتی هفته پیشم باز قرص خوردم اما چش باز کردم بعد یک روز ت ...
اخ آخ چقدر بده وقتی شبش ۱۰۰ تا قرص کلونازپام و آلپرازلام خوردی بعدش حس میکنی یکی داره بهت ضربه میزنه بعدش یکم چشم باز میکنی میبینی دست پات بستس به تخت و تو بیمارستان هستی یک ماه داخل بخش اعصاب بستری بودم هر دفعه روانشناس سوال میکرد بازم میخوای خودکشی کنی میگفتم فقط کافیه یک فرصت پیدا کنم کسی کاری نداشته باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی چیزی نمیخوای بگی نگو حق میدم شاید داری گریه میکنی
شاید گرفتی خوابیدی نمیدونم قضاوت نمیکنم ولی اگه شد یک خبر بده یک لایک کن نگرانتم گفتم بیا باهم خودکشی کنیم قرص برج هر قرصی بخوای میارم تضمین مرگت با من میگم باهم میریم یک جای پرت راحت میشیم قبول
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀 این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
درسته هیچ چیز غیر ممکن نیست چون مرگ همچی رو ممکن میکنه
نه شما باز حرف خودتون رو زدین 😪 هرچی حرف میزنیم اصلا به نتیجه نمیریسم 😐😪 چون شما باز میگی مرگ 😐😪