2789
داستان زندگیمو ی روز میذارم خیلی عذاب کشیدم حتی هفته پیشم باز قرص خوردم اما چش باز کردم بعد یک روز ت ...

اخ آخ چقدر بده وقتی شبش ۱۰۰ تا قرص کلونازپام و آلپرازلام خوردی بعدش حس میکنی یکی داره بهت ضربه میزنه بعدش یکم چشم باز میکنی میبینی دست پات بستس به تخت و تو بیمارستان هستی یک ماه داخل بخش اعصاب بستری بودم هر دفعه روانشناس سوال میکرد بازم میخوای خودکشی کنی میگفتم فقط کافیه یک فرصت پیدا کنم کسی کاری نداشته باشه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میتونم بپرسم مشکلتون چیه؟

دردهای جسمی و روحی 

درد هایی که از کودکی تا الان ریشه دار شدن 

حالم داغون شد زدم بیرون گندش بزنن همچی رو 

چیزی جز مرگ نیست که میتونه همچی رو درست کنه 😭

اسی چیزی نمیخوای بگی نگو حق میدم شاید داری گریه میکنی 

شاید گرفتی خوابیدی نمیدونم قضاوت نمیکنم ولی اگه شد یک خبر بده یک لایک کن نگرانتم گفتم بیا باهم خودکشی کنیم قرص برج هر قرصی بخوای میارم تضمین مرگت با من میگم باهم میریم یک جای پرت راحت میشیم قبول 

راه حل تمام مشکل ها چه بزرگ چه کوچیک مرگ هست پایان تمام زجر ها درد ها و ..... بزرگ ترین آرزو یی هست ...

😣😣😣😣 حالتون بده اینو میگید ایشالا بعدا نظرتون عوض میشه 😣🌼

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
برای دل خوشی شما باشه ولی اصلا امکان نداره 

هیچی غیر  ممکن نیست 🌼

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀
درسته هیچ چیز غیر ممکن نیست چون مرگ همچی رو ممکن میکنه 

نه شما باز حرف خودتون رو زدین 😪  هرچی حرف میزنیم اصلا به نتیجه نمیریسم 😐😪   چون شما باز میگی مرگ 😐😪 

موقع استخدامم سوسابقه رفتم هیچ چیزی از خودکشی ک تو بیمارستان ۲ هفته بستری بودم ذکر نشد و تاحالا هیچ ...

خدمتت عارضم ک ی بچه تو دوران ابتداییش ی بسته تریاک عموشو میزاره جیبش تو مدرسه از جیبش میوفته قورتش میده میبرن بیمازستان براش خودکشی میزنن 

میخواست بره سرکار واقعا نمیدونم پروندشو از کجا بیرون کشیدن متاسفانه 

ایندش تباه شد و چندتا مورد دیگ اینجوری دیدم