2777
2789
عنوان

دوباره حالم بد شد

129 بازدید | 14 پست

لطفا کمکم کنید خواهش میکنم درکم کنید 

حالم بد نمیدونم چیکار کنم هی استرس دارم الان 5 روز انجوری شدم هی گریه میکنم استرس امتحانو دارم از درس بدم میاد دوسش ندارم حالم از ریاضی زیان علوم بهم میخوره نمیفهمم چی به چی اولا دوست داشتم درس بخونم برم دانشگاه الان دیگه نمیخوام مبخوام دیگه ادامه ندم  درسم خوب نیست ن ریاضیم ن قرآن معلم میگه یاد میگرم ولی یعد یک ساعت یادم میره بخدا هی مبخونم هی تلاش میکنم اصلا نمیخوابم خوابم نمباد هی دوستدارم گریه کنم  ناراحتم  که چرا بقیه درسشون خوبه یا اونکه نیستم بخیالن هی حسرت میخورم به دختر عموم هام دختر داییم  مامانم میگه ارزش نداره بابام میگه درس خوندن زیادم مهم نیست چون زن عموم  لیسانس داره  ولی الان خونه داره با اینکه لیسانس داره و ریاضی فیزیک خونده   بهم یاد میده زن عموم منم یاد میگرم ولی زود بادم میره رفته بودم دکتر تغذیهتا چاق بشم  یکم اشتها ندارم لاغرم خیلی  ولی الان بجای چاق شدن بیشتر لاغر شدم خستم شاید بگید مسخرس ولی دوست دارم بمیرم چرا انجوری سدم من میخواستم برم دانشگاه رشته گرافیک  هنر علاقه خیلی زیادی دارم  استعدادم دارم  بدونه هیچ تمرین به زن عموم گفتم بهم گفت نخون برو کلاس هنر انجا خودشون بعد یاد گرفت بهت مدرک میدن میگه مدرک هنر جداس میتونی تدریس کنی 

نمیدونم چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم بعضی ها خیلی زرنگ ولی امکانات ندارن من که امکانات دارم زرنگ نیستم بخدا شاید بگید نمبخونم چرا خیلی میخونم انقدر که فقط شام نهار میرم پیشه خانوادم  حسرت مبخرم  به بقیه حسودت میکنم به دوستام حالم بده نمیدونم زن عموم رایت میگه یا ن ناامیدم کمکم کنید جای نداشتم بگم لطفا کمکم کنید 

کلاس نهم هستم 

آزمایش خون بده چکاپ کامل.

بعدم خوابتو درست کن خیلی مهمه که خواب کافی داشته باشی، کنار درس تفریح هم داشته باش، تعادل رو بین درس و استراحت رعایت کن تا قدرت یادگیریت بره بالا، غذای مقوی هم بخور، آجیل و خرما، کشمش این چیزا رو موقع درس خوندن کنارت بزار

آزمایش خون بده چکاپ کامل. بعدم خوابتو درست کن خیلی مهمه که خواب کافی داشته باشی، کنار درس تفریح هم ...

ازمایشم دادم کم خونی دارم و مشکل دیگه ندارم 

نمیشه اصلا نمیتونم فراموش کنم هی یادم میاد باز گریه میکنم  اینارو همسو دکتر تغذیه گفته انجام میدم ولی نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازمایشم دادم کم خونی دارم و مشکل دیگه ندارم  نمیشه اصلا نمیتونم فراموش کنم هی یادم میاد ...

مامانم مبگه انجور پیش بری افسردگی میگری 

به نظر شما زن عموم درست میگه یا بدون دیپلم نمیشه 

ن بابا من فقط فقط چند قاشق میخورم احساس میکنم باز بخرم حالم بد میشه 

عه :-/

والا تا حالا همچین موردی ندیدم 

ی پسر عمو داشتم اون کلا میگفت موقع غذا خوردن که میشه حالش بد میشه

بعد از کلی تحقیق فهمیدن باید ببرنش دکتر اعصاب

عه :-/ والا تا حالا همچین موردی ندیدم  ی پسر عمو داشتم اون کلا میگفت موقع غذا خوردن که میشه ح ...

ن من چند قاشق بیشتر بخورم انجوری میشم 

دکتر قرص داده بود بعد صبحونه و 8 ساعت یک بار  میخوردم ولی الان بخاطر دریا بد تر شدم 

لطفا هر کی امد تاپیکم بهم راهنمایی بده 

چیکار کنم استرسم کم بشه بخیال بشم و...  به هر کی میگم جدی نمیگره ولی من خیلی حالم بده هی میخوام گریه کنم شما ها کمک کنید  

به بنظرتون راه حل زن عمو رو برم خوبه؟