2777
2789

اون نوشته زردرنگ هست که واتساپ رو باز میکنی برای همه ی مخاطبین میاد بالا که نوشته پیام ها و تماس ها سرتاسر رمزگذاری......

من و یه مخاطبم شماره ی همو از قبل سیو داشتیم یعنی خب من شمارشو سیو داشتم بعد دیروز واتساپ رو باز کردم نوشته بود روز شنبه(پیام ها و تماس ها سرتاسر.....)این یعنی چی؟؟؟؟؟؟یعنی اون شمارمو دوباره سیو کرده یا چی؟دلیلش چیه؟

متوجه نمیشم باید عکس بدی ولی اونی که موقع تماس مینویسه سرتاسر رمزنگاری اون همیشه هست

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎

بودهمیشه دقت نکردی

شاید اون واتساپش بروزرسانی کرده یا پاک کرده دوباره نصب کرده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نمیشم باید عکس بدی ولی اونی که موقع تماس مینویسه سرتاسر رمزنگاری اون همیشه هست

اره همچون میگم پس چرا بالاس نوشته مثلا جمعه؟برای همه ی مخاطبین وقتی شمارشون رو سیو میکنی اینجوری میشه اخه