لطفا کمکم کنید خواهش میکنم درکم کنید
حالم بد نمیدونم چیکار کنم هی استرس دارم الان 5 روز انجوری شدم هی گریه میکنم استرس امتحانو دارم از درس بدم میاد دوسش ندارم حالم از ریاضی زیان علوم بهم میخوره نمیفهمم چی به چی اولا دوست داشتم درس بخونم برم دانشگاه الان دیگه نمیخوام مبخوام دیگه ادامه ندم درسم خوب نیست ن ریاضیم ن قرآن معلم میگه یاد میگرم ولی یعد یک ساعت یادم میره بخدا هی مبخونم هی تلاش میکنم اصلا نمیخوابم خوابم نمباد هی دوستدارم گریه کنم ناراحتم که چرا بقیه درسشون خوبه یا اونکه نیستم بخیالن هی حسرت میخورم به دختر عموم هام دختر داییم مامانم میگه ارزش نداره بابام میگه درس خوندن زیادم مهم نیست چون زن عموم لیسانس داره ولی الان خونه داره با اینکه لیسانس داره و ریاضی فیزیک خونده بهم یاد میده زن عموم منم یاد میگرم ولی زود بادم میره رفته بودم دکتر تغذیهتا چاق بشم یکم اشتها ندارم لاغرم خیلی ولی الان بجای چاق شدن بیشتر لاغر شدم خستم شاید بگید مسخرس ولی دوست دارم بمیرم چرا انجوری سدم من میخواستم برم دانشگاه رشته گرافیک هنر علاقه خیلی زیادی دارم استعدادم دارم بدونه هیچ تمرین به زن عموم گفتم بهم گفت نخون برو کلاس هنر انجا خودشون بعد یاد گرفت بهت مدرک میدن میگه مدرک هنر جداس میتونی تدریس کنی
نمیدونم چیکار کنم؟ خیلی ناراحتم بعضی ها خیلی زرنگ ولی امکانات ندارن من که امکانات دارم زرنگ نیستم بخدا شاید بگید نمبخونم چرا خیلی میخونم انقدر که فقط شام نهار میرم پیشه خانوادم حسرت مبخرم به بقیه حسودت میکنم به دوستام حالم بده نمیدونم زن عموم رایت میگه یا ن ناامیدم کمکم کنید جای نداشتم بگم لطفا کمکم کنید
کلاس نهم هستم