2777
2789
عنوان

کیا کچلن؟ 😑😑😑😑😑😂😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 53 پست
یه قطره داد به نام ماینوکسیدل فکر کنم ریزش قطع شد ودراومد

ماینوکسیدیل میگن خوب نیس که بعدا موها میریزه باز

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی خواهر . سالها کم کاری تیروئید داشتم نمیدونستم . الانم دارم درمان میکنم ولی کامل بدنم رو داغون کرد ...

ای وای نکنه منم داشتم؟ علائمش چیه

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
من دارومصرف میکنم و علیرغم ریزش شدید مو بازهم موی پرپشتی دارم...از معجزه ی عسل تخم مرغ غافل نشین عزی ...

چطوری استفاده کنیم؟

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

عه 😬 چطور ممکنه؟ پس شاید قراره موهات پر پشت و گیسو کمند بشی باز 😁

خدا کنه😂راضیم بدترین ادم دنیا باشم😑

باور کن عالیه...دوروز یکبار ی تخم مرغ رسمی با یک قاشق عسل به مغز سرتون بزنید و بعد از دوساعت حموم کن ...

تخم مرغ رسمی چیه😁

ای وای نکنه منم داشتم؟ علائمش چیه

خشکی پوست و مو . نازکی مو . بیحالی خستگی . رشد کم ناخن و مو . بدخلقی . اختلال در پریودی. برای من تیروئیدم یکم بزرگ هم شده بود غذا تو گلوم گیر میکرد . بلعم دچار مشکل شده بود 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خدا کنه😂راضیم بدترین ادم دنیا باشم😑

😂😂😂ان شاء الله هر چی دلت میخواد همون باشه. پر موی بد شانس یا کچل خوش شانس انتخاب با شماست. من که همچنان دومی رو انتخاب می‌کنم 😬

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »