2777
2789
عنوان

کیا کچلن؟ 😑😑😑😑😑😂😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 53 پست
کچلا خیلی خوش شانسن 😬نمونه ش خودم 🙂 نیمه پر لیوان رو هم ببینیم 😬

منکه شانسم ندارم😩😂😂

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کچلا خیلی خوش شانسن 😬نمونه ش خودم 🙂 نیمه پر لیوان رو هم ببینیم 😬

اره امید بدیم به خودمون   

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
یه هفت هشتایی میشه . نازک . عین موهای یه بچه    

وای منم😑😩

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
برو متخصص منم داشتم میشدم ولی دمت آقا دکتره گرم نزاشت

چیکارکرد؟ 

من کچلم البته حجم مو نه😀موهامو پسرونه زدم

کچل حساب میشی بالاخره😂

من عروسی دعوتم بخاطر مو نمیتونم برم 

ای وای چرا 

از این کلاه گیس های که روی تور بافته شدن بگیرین موی طبیعی. عالیه. 

جدا از شوخی من کم مو هستم اما دوتا خانوم تو فامیل هستن که نمیدونم چه بیماری دارن که کاملا طاس هستن. باور کنید چنان اعتماد به نفس دارن چنان خودشونو شیک راه میبرن و چنان موهای جذابی میذارن هر دفعه که پر مو ترین دخترها هم جلوشون کم میارن هر جور خودتونو ببینین و نشون بدین بقیه هم همونطور شمارو میبینن 

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »
من دارومصرف میکنم و علیرغم ریزش شدید مو بازهم موی پرپشتی دارم...از معجزه ی عسل تخم مرغ غافل نشین عزی ...

یعنی با عسل و تخم مرغ مو پر میشه؟ 

وای منم😑😩

هی خواهر . سالها کم کاری تیروئید داشتم نمیدونستم . الانم دارم درمان میکنم ولی کامل بدنم رو داغون کرد . 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد