2777
2789
عنوان

کیا کچلن؟ 😑😑😑😑😑😂😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1585 بازدید | 53 پست
یه قطره داد به نام ماینوکسیدل فکر کنم ریزش قطع شد ودراومد

ماینوکسیدیل میگن خوب نیس که بعدا موها میریزه باز

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هی خواهر . سالها کم کاری تیروئید داشتم نمیدونستم . الانم دارم درمان میکنم ولی کامل بدنم رو داغون کرد ...

ای وای نکنه منم داشتم؟ علائمش چیه

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
من دارومصرف میکنم و علیرغم ریزش شدید مو بازهم موی پرپشتی دارم...از معجزه ی عسل تخم مرغ غافل نشین عزی ...

چطوری استفاده کنیم؟

اگر برای تو مقدر شده باشد، از هفت اسمان عبور میکند تا به تو برسد.

عه 😬 چطور ممکنه؟ پس شاید قراره موهات پر پشت و گیسو کمند بشی باز 😁

خدا کنه😂راضیم بدترین ادم دنیا باشم😑

باور کن عالیه...دوروز یکبار ی تخم مرغ رسمی با یک قاشق عسل به مغز سرتون بزنید و بعد از دوساعت حموم کن ...

تخم مرغ رسمی چیه😁

ای وای نکنه منم داشتم؟ علائمش چیه

خشکی پوست و مو . نازکی مو . بیحالی خستگی . رشد کم ناخن و مو . بدخلقی . اختلال در پریودی. برای من تیروئیدم یکم بزرگ هم شده بود غذا تو گلوم گیر میکرد . بلعم دچار مشکل شده بود 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
خدا کنه😂راضیم بدترین ادم دنیا باشم😑

😂😂😂ان شاء الله هر چی دلت میخواد همون باشه. پر موی بد شانس یا کچل خوش شانس انتخاب با شماست. من که همچنان دومی رو انتخاب می‌کنم 😬

« هوشم ببر زمانی تا کی غم زمانه »