2777
2789
عنوان

نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 41 پست
همه اينطور نيستن و بعد اعتماد نكنيد و تكليف و هدف رو همون اول مشخص كنيد

مسئله اینه نقش بازی میکنن که به دستت بیارن، یعنی باعث میشن بهشون اعتماد کنی ولی متاسفانه زمان باعث میشه نقابشون برداشته بشه

اره . به هیچکی نمیشه اعتماد کرد و هیچ حرفی رو هم نمیشه باور کرد حتی اگه هزارتا قسم بخورن

اره آخه مثلا فکر کن بهت قول میدم تو جامعه ما ۹۰ درصد پسرا همین شدن، واقعا جامعه مون داره به کجا میره، چی باعث شده که پسرا در مقابل دخترا انقد بی وجدان و مسئولیت باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسئله اینه نقش بازی میکنن که به دستت بیارن، یعنی باعث میشن بهشون اعتماد کنی ولی متاسفانه زمان باعث م ...

شما نبايد به اين مفتي دل بدين كه اينجوري بشه 

حد رو رعايت كنيد و تجربه از گذشته 

<<<< آقا هستم >>>>
تنها راهش اینه دخترا یاد بگیرن احساسشون رو کنترل کنن تا طعمه این گرگها نشن

اره تقصیر این دخترا هم هست که خیلی اسون باهاشون دوست میشن و پسرا هم فک میکنن که بخوای با کسی دوست بشی. هستی یه ماجرا رو تعریف کنم؟

• 🤍🦢 •

[QUOTE=214390803]اره تقصیر این دخترا هم هست که خیلی اسون باهاشون دوست میشن و پسرا هم فک میکنن که بخوای با کسی دوست بش ...[/QUOTEاره درسته. یعنی فکر میکنن دخترا خیلی ساده بدست میان. اره گلم تعریف کن

[QUOTE=214390405]تو یه جمله خلاصه بگم   《 مرض دارن 》 هرچی که هستن خدا لعنتونشون کنه و اینکه دختراهم باید ...[/QUOTEمتاسفانه خودشونو برتر از دخترا میبینن و کافیه بفهمن یه دختر قوی و باهوشه و به احساساتش مسلطه ولش میکنن

سهخته؟ خواهر من اصلا نیست کجا پیدا می کنی من خیلی وقتا فکر کردم طرفم چه آدم خوبیه بعدا فهمیدم همین ا ...

دقیقا آخه بگیم یکیشون بده دوتاشون چندتاشون، همه شون مثل هم شدن این پسرای لعنتی حتی جنبه دوستی ساده هم ندارن چه برسه به رابطه پایدار و جدی