2777
2789
عنوان

نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 41 پست
یه پسری اومد دایرکتم بعد همینجوری بعد از دو روز گفتزمن خیلی از تو خوشم اومده از اخلاقت و این چیزا . ...

یعنی ببخشید این پسرا خیلی پستن.چون میدونن دخترا از اینکه ازشون تعریف کنن خوششون میاد و حرفهای قشنگ دوست دارن، انقد با کلمات بازی میکنن که مخشونو بزنن

یعنی ببخشید این پسرا خیلی پستن.چون میدونن دخترا از اینکه ازشون تعریف کنن خوششون میاد و حرفهای قشنگ د ...

اره . بعضی از این دخترا هم میبینی کمبود محبت دارن از طرف خانواده و این چیزا برا همین ببینن یه پسری یه جان اخر اسمش بگه عاشقش میشن و وابستههه

• 🤍🦢 •

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا همین طور حق با شماست واقعا 

بنظرم اولین کار اینه که دخترا خودشون هوای همدیگه رو داشته باشن مثلا گروههای مشترکی داشته باشن تجربیات مشابه، راه حلها، بحث و تبادل نظر علمی و آگاهانه و ...در مورد این قضایا داشته باشن و لااقل خودشون به فکر خودشون باشن

اره . بعضی از این دخترا هم میبینی کمبود محبت دارن از طرف خانواده و این چیزا برا همین ببینن یه پسری ی ...

اره ولی مشکل اینه که پسرا مثلا اگه ده تا دختر هم ببینم با همه شون همون جور رفتار میکنن که حالا ببینن کی دختر ساده ای رو تو دام بندازن

دقیقا آخه بگیم یکیشون بده دوتاشون چندتاشون، همه شون مثل هم شدن این پسرای لعنتی حتی جنبه دوستی ساده ه ...

اخ خاک توسر من یه موردی پیش اومد انقد احمق بودن آخرش بلاکش کردم از همه جا با هزار و یک ترفند شماره گرفت وای خدا یه چیزایی می گفت تازه فک می کردم خیلی زرنگم دیکه از اون موقع تجریه دار شدم 😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
اخ خاک توسر من یه موردی پیش اومد انقد احمق بودن آخرش بلاکش کردم از همه جا با هزار و یک ترفند شماره گ ...

عزیرم شما زرنگ بودی ولی اون کارشو خوب بلد بوده.مشکل همینه چرا نقش بازی میکنن چرا خودشون نیستن لعنتیها

به خاطر همینه که میگن دختر خنگ جذابه😂😂😂

اره چون هرچی پسرا میگن باور میکنن. پسرا هم بازیشون میدن واقعا باید رو احساساتمون کار کنیم. ببین پسرا از وقتهای مرده شون برای دخترا استفاده میکنن دخترا متاسفانه از خواب و خوراک و درس و زندگیشون برای پسرا وقت میزارن

نظریه عالی هست

بخدا اصلا باید به همدیگه قوی بودن رو یاد بدیم لااقل دیگه جنس خودمون بهم ظلم نکنیم، اعتماد بنفس داشته باشیم، توی روابطمون ضربه نبینیم، پسرا خیلی اعتمادبنفسشون رفته بالا در مقابل دخترا فکر میکنن دخترا کشته مرده اونان، باید نشون داداین طرز فکرشان اشتباهه 

یعنی پسرای جوامع دیگه پس یجور دیگه فکر میکنن تو روابطشون با دخترا

اره دقیقا

تو ایران پسرا به خاطر محدودیتی ک دارن مجبورن با دخترا دوست بشن و نیاز جنسیشون رو برطرف کنن دخترا هم ک فکر میکنن این بشر موندنیه احمق میشن و...

ولی توی کشور های دیگه اینجوری نیست یا اگر هست خیلی کمه اینجور موارد

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊