بنظرم اولین کار اینه که دخترا خودشون هوای همدیگه رو داشته باشن مثلا گروههای مشترکی داشته باشن تجربیات مشابه، راه حلها، بحث و تبادل نظر علمی و آگاهانه و ...در مورد این قضایا داشته باشن و لااقل خودشون به فکر خودشون باشن
دقیقا آخه بگیم یکیشون بده دوتاشون چندتاشون، همه شون مثل هم شدن این پسرای لعنتی حتی جنبه دوستی ساده ه ...
اخ خاک توسر من یه موردی پیش اومد انقد احمق بودن آخرش بلاکش کردم از همه جا با هزار و یک ترفند شماره گرفت وای خدا یه چیزایی می گفت تازه فک می کردم خیلی زرنگم دیکه از اون موقع تجریه دار شدم 😂
آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
اره چون هرچی پسرا میگن باور میکنن. پسرا هم بازیشون میدن واقعا باید رو احساساتمون کار کنیم. ببین پسرا از وقتهای مرده شون برای دخترا استفاده میکنن دخترا متاسفانه از خواب و خوراک و درس و زندگیشون برای پسرا وقت میزارن
بخدا اصلا باید به همدیگه قوی بودن رو یاد بدیم لااقل دیگه جنس خودمون بهم ظلم نکنیم، اعتماد بنفس داشته باشیم، توی روابطمون ضربه نبینیم، پسرا خیلی اعتمادبنفسشون رفته بالا در مقابل دخترا فکر میکنن دخترا کشته مرده اونان، باید نشون داداین طرز فکرشان اشتباهه