2777
2789
عنوان

نظرتون؟

225 بازدید | 41 پست

بنظرتون چرا پسرا انقد با احساسات دخترا بازی میکنن؟سعی میکنن فریبشون بدن، دروغ میگن، می‌خوان سواستفاده کنن، وقتی هم میفهمن دختره اجازه سواستفاده نمیده سریع ولش میکنن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون بعضی دخترا هم همینن

لعنت به جایی که تو تفکر مردمش هر کی رشته تجربی یا ریاضی نیست خنگه 😫🥺تا وقتی کارای دیگران آسیبی بهت نمیزنه حق دخالت نداری 🙃😉 / نظراتم شاید از نظر شما درست نباشه که منطقیه پس لطفا توهین نکنید 😇😁 / یه بلیط قطار و رفتن از پیش ماگل ها یکی از نیاز های واقعیمه 🍗/ عاشق این ایموجیم 🙂 معلوم نیس خوشحاله، ناراحته، دوست داره، میخواد بکشتت 😆😂  خیلی خوب میشه اگه یه سری بفهمن لازم نیست برای اختلاف سلیقه به کسی توهین کنی 😒😑 
محدودیت ها تنها دلیلی ک پیدا میکنم..

افرین . از بس از همون لحظه ای که به دنیا اومدیم تو گوشمون خوندن جنس مخالف نباید بری سمتشو اینا . الان برامون یه چیزه عجیب و دست نیافتنی شده 

• 🤍🦢 •

تو یه جمله خلاصه بگم 

《 مرض دارن 》

هرچی که هستن خدا لعنتونشون کنه و اینکه دختراهم باید یکم بیشتر سخت بگیرن تا هر کسی نتونه از اونا سواستفاده کنه

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

چون جامعه ما مرد سالار هست و خانواده ها به جای دختر اگاه و زیرک ترجیح میدن افتاب مهتاب ندیده داشته باشن و پسر ها هم که یه دختر ساده و تشنه محبت و ناوارد میبینن قطعا سواستفاده میکنن اگر این رابطه برعکس بود زنا هم میکزدن 

در کل دختر باید اگاه و زبل باشه کسی جرعت نمیکنه دست بندازتش عمش از جانب خانواده هاست دلم به حال دخترا میسوزه

اصلا این دوره زمونه قبول داری، پسر صادق خیلی سخته پیدا کردنش، یعنی پیش خودشون فکر میکنن این نشد یکی ...

سهخته؟ خواهر من اصلا نیست کجا پیدا می کنی من خیلی وقتا فکر کردم طرفم چه آدم خوبیه بعدا فهمیدم همین ادم خوبه ماشاالله کم کم چندتا باهم داشته ....

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
افرین . از بس از همون لحظه ای که به دنیا اومدیم تو گوشمون خوندن جنس مخالف نباید بری سمتشو اینا . الا ...

دقیقا

وگرنه چرا توی کشور های خارجی این موضوع ها خیلی کم پیش میاد😐اگرم پیش بیاد واسه هم ارزوی خوشبختی میکنن و میرن ولی اینجا دختره در حال زار زدنه گوشه اتاقش پسره هم داره عشق و حال میکنه...

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊
اصلا این دوره زمونه قبول داری، پسر صادق خیلی سخته پیدا کردنش، یعنی پیش خودشون فکر میکنن این نشد یکی ...

اره . به هیچکی نمیشه اعتماد کرد و هیچ حرفی رو هم نمیشه باور کرد حتی اگه هزارتا قسم بخورن

• 🤍🦢 •