2777
2789

ما عقدیم و نزدیکه که بریم سر زندگیمون 

همسرم دوشنبه منو مادرش رو برد تهران که فرش بخریم 

منم دنبال فرش دستباف بودم انقد زیر گوشم گفتن شما جوونید فعلا دست نگه دارید برای فرش دستباف

شوهرم گفت حالا یه سر بریم شهر فرش 😭منم از شهر فرش هم بدم میاد هم تنهایی بدون خواهر هام سخت بود خرید کردن بین اون همه تنوع  شاید اصلا بگید اعتماد به نفسم پایینه ولی من اون روز تا الان که نزدیک یک هفته است با شوهرم سر سنگینم اون بیچاره هم میگه تو خودت گفتی اینو بخر ولی خبر نداره من دلم میخواست اون لحظه بمیرم ولی فرش ماشینی نخرم که آخرم خریدم ولی الان نگاهش میکنم حرص میخورم آدم ناشکری نیستم بخدا 

ولی تو این مورد احساس خیلی بدی دارم چیکار کنم بنظرتون ؟

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تصور کن دستبافه  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

وای نگی ها ما یه فرش خریدم اونم از بهترین مغازه خوشمون نیومدپیرمون دراومد آخه وقتی خریدیم از رنگش پسندمون نشد خود اونجا هم گفتن فرشتون رد شده از کارخونه و دیگع نمیشه به بیچاره گی خونگی فروختم اونم زیر قیمت از بس کی زشتمدن افتید به این فرش

تاریکترین شب ها! درخشان ترین ستاره هارو میسازه.💛🌞🌙⭐

وا  چ ربطی داره منم ماشینی گرفتم دست باف نگرفتم  سخت نگیر

بخدا برای اون نیست برای این که من خیلی گشتم برای فرش آخرش هم چیزی گرفتم که به دلم نیست

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
صرفا چون ماشینیه؟چند گرفتی دستباف چنده

نه بخاطر اینکه شهر فرش الکی قیمت زده امروز توی سایت همون فرش رو ۲۰۰ تومن ارزون تر هم گذاشته بود 

ما نزدیک ۱۶ دادیم ماشینی ولی قرار بود ۲۸ بدیم یه جفت دستباف غصه پول رفته برای پلاستیک رو میخورم