2777
2789
عنوان

فرش خریدم خوشم نمیاد ازش چیکار کنم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 26 پست
بخدا برای اون نیست برای این که من خیلی گشتم برای فرش آخرش هم چیزی گرفتم که به دلم نیست

من انقد حرص خوردم سر وسایلم 

اخرشم سر تالار ن من رفتم ن شوهرم برای شرینی و اینا هیچ کدوم انتخاب نکردیم

میدونم چقدر حالت بده خودم داشتم این دورانو فقط میگم همه چی ‌باب میلت پیش بره و خوشبخت بشی

نه بخاطر اینکه شهر فرش الکی قیمت زده امروز توی سایت همون فرش رو ۲۰۰ تومن ارزون تر هم گذاشته بود  ...

ببین الان که گذشت بعد این محکم تر باش

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه خیلی ازش بدت میاد عوض کن 

و گرنه ماشینی باشه اینجوری دلت میاد بعد دو سه سال عوض کنی ولی دست بافت رو چون گرونه هیچ وقت دلت نمیاد عوض کنی 

بزار بعد بچه دار شدنت دست بافت بخر 

هزینه اش با کی بود با شوهرت یا خودت 

با هم مهربان باشیم ♥️
من انقد حرص خوردم سر وسایلم  اخرشم سر تالار ن من رفتم ن شوهرم برای شرینی و اینا هیچ کدوم انتخا ...

ممنونم عزیزم 

بخدا دیوونه میشم بعضی موقع ها انقد فکر می‌کنم 

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
نه بخاطر اینکه شهر فرش الکی قیمت زده امروز توی سایت همون فرش رو ۲۰۰ تومن ارزون تر هم گذاشته بود  ...

دستباف چه ارزون بوده مطمئنی دستباف بودن تو شهر ما قالی دستباف ۶متری بالای بیست میلیونه

اگه خیلی ازش بدت میاد عوض کن   و گرنه ماشینی باشه اینجوری دلت میاد بعد دو سه سال عو ...

خیلی بدم نمیاد ولی خب خوشم هم نمیاد 

هزینه ش با شوهرم بود 

آره همه میگن شریک عمرت که نیست عوض میکنی دیگه 🤦

توی بازی های  بچگی همیشه مادر بودم 😍 و من چقدر عاشقانه مادری میکردم برای عروسکهام🤌🫂 ای خدای بزرگ از این همه زیبایی عالم ، مثل خودم و داداشم یه دوقلوی خوشگل روزی من و همسرم کن لطفاً 🙏🌿😇 وای که چقدر قشنگه فکر کردن بهش خدا جونم مرسی که آرزوی همیشگی م رو برآورده می‌کنی 😍 ای خدای بزرگ شکرت برای نعمت بزرگی که به من و همسرم دادی بمونه به یادگار ۱۴۰۳٫۰۲٫۱۰ ساک کوچولو نی نی جان رو دیدم خدایا شکرت ، ❤️کوچک رویایی من مرسی که منو بابایی رو برای پدر و مادر بودنت انتخاب کردی همه زندگیم ۲۹ اردیبهشت برای اولین بار دیدمت با اون ضربان قشنگت 🧿🫂 عشق قشنگ من امروز دومین روز تابستان فهمیدم که قراره عاشقانه هام با دخترم باشه 🌺زندگی مادر مرسی که منو مادر خودت انتخاب کردی ، ۸ مرداد کاملاً مطمئن شدم که تو نیکی منی 💗 خداتو  رو برام نگه داره عشقم 💗 امروز ۱۸ مرداد نیمه بارداری تموم شد و وارد ۲۰ هفته شدم 🌺خدایا شکرت 
دستباف چه ارزون بوده مطمئنی دستباف بودن تو شهر ما قالی دستباف ۶متری بالای بیست میلیونه

جفت شش اردکان بود کم کار کرد یعنی خیلی تمیز و خوشگل بود ۳۰ گفت ما آوردیمش ۲۸ اونم نشد که نشد 

اگه امکان داشت میرفتی کاشان منم رفتم کاشان فرشو خریدم ولی ماشینی 

اخه چند تا موضوع منو اذیت می‌کنه یکیش این بود که قرار شد بریم کاشان خورد به تعطیلات و نشد بعدش خیلی بدون برنامه رفتیم شهر فرش ☹️ اونجا نمی‌گم بد بود نه 

ولی خب تنهایی سخت بود توی دو ساعت تصمیم گرفتن