2777
2789
عنوان

وای نامزدی داداشمه چیکارکنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 41 پست
اصن فامیلاتون به کنار این خاطرات ثبت میشه بعضی از دوستان چون خودشون یا خواهرشوهرشون باهم به هردلیلی ...

بعضی عروووساا ک ی پا دیو سه سرن خداشاهده😞 😂

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄🙄🙄 من گفتم لباس زیبا نپوشه؟؟؟ یا زشت بره؟؟؟ دقیقا کجای حرفم این منظورو داشت🤔🤔🤔

وقتی گفتید عزوسی کسی دیگس باید اون خاص و تک باشه و تو مهربون باش منظورتون میرسونه ک تباید کاری کنی

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
نه لباس سفید شیری که عمرا😂 ممنونم

😂😂اخه فقط این لیاس موردداره .. وگرنه دلیلی نمیش ک چون خداهرشوهری نباید شیک باشی  .‌‌ الهی ب شادی باشید همیشه 😙

معلومه که واست بی معنیه عزیزم. چون حتی ربط حرفامو با توجه به شرایط نمیگیری. اوکی برو خوش باش😂👏

چقدر بد اخلاقی مگه ازمردم طلب داری ؟

توقع داری ۱کلمه حرف بزنی همه بگیرن داستان چیه

ازین طرز تفکرت که گفتی همه کف کنن با دیدنه خودهره داماد بهترازین نمیشد توقع داشت 🖐

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
وقتی گفتید عزوسی کسی دیگس باید اون خاص و تک باشه و تو مهربون باش منظورتون میرسونه ک تباید کاری کنی

اما منظور من این نبود که نباید کاری کنی. 😁😁😁😁😁

منظور به شما اشتباه رسونده بد فهمیدی😁😁😁

چقدر بد اخلاقی مگه ازمردم طلب داری ؟ توقع داری ۱کلمه حرف بزنی همه بگیرن داستان چیه ازین طرز تفکرت ...

منم با همون حرفت که گفتی چه بی معنی توقع فهمیدن حرفامو ازت ندارم. 

اما منظور من این نبود که نباید کاری کنی. 😁😁😁😁😁 منظور به شما اشتباه رسونده بد فهمیدی😁😁😁

😀😀  عزیزی

2790
2778
2791
2779
2792