2777
2789
عنوان

وای نامزدی داداشمه چیکارکنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 41 پست
همین که مهربون باشی خاص میشی عروس یکی دیگست بزار تک باشه خیلی خودتو تو زحمت ننداز که جالب نیست😂😂 ...

وااا خب عروسی برادرشه چ اشکال داره زیبا باشه و لباسای زیبابپوشه 

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروس اینجا نیست. یه شهر دیگست.

چه ربطی به حرفم داشت عزیز

میگم شماباید ساده ترباشین لازم نیس خاص باشی

اون شب عروس باید بدرخشه نه شما   همه رو عروس زووم هستن نه شما 😁🙄🙄

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
😁😁واالا همینو بگو ..بیچاره عروس ازدست این خواهرشوهر چی بکشه

چ ربطی داره چرا حرفای الکی میزنید. واقعا که. عروس دختر عمومه خیلی هم دوستش دارم. ذوق دارم واس نامزدی داداشم. این ک میگم دهنشون کف کنه منظورم به فامیلای خودمونه که اینجا هی سنگ مینداختن جلو پامون

خب میخام چن‌سال دیگه عکس و فیلمامو ببینم نگم اه این چی بود پوشیده بودم چ رقصی بود چه ارایشی بود

الان لباسهای ماکسی با آستین بلند پفی و مچی مده

شومیز شلوارم قشنگه

و خدایی که در این نزدیکیست 

واقعا چرا اینقد سختش میکنید خوب جشن برادرشه این مزه ها چیه میپرونید من هم خواهر شوهرم هم خواهر شوهر دارم شما خودتون با خواهرشوهراتون مشکل دارین چرا بقیه رو تخریب میکنید خب دوس داره تو برخورد اول بین فامیلایی که بعدا قراره رفت و امد بیشتری داشته باشن اراسته بنظر بیاد چرا اینقد خوشمزه بازی درمیارید

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃
نه میخایم جشن بگیریم فامیل دعوت کنیم

هر جور ک دوس داری باش عروسی برادرته شیک و اراسته باش ..‌ فقط تاج و لباس سفید یاشیری نپوش

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
وااا خب عروسی برادرشه چ اشکال داره زیبا باشه و لباسای زیبابپوشه 

والا. انقدر که اینجا تاپیکای ناجور میبینن فک میکنن همه با عروسشون و مادرشوهر و... بد هستن و رابطه بدی دارن. انقد ذوق دارم که نگو

چه ربطی به حرفم داشت عزیز میگم شماباید ساده ترباشین لازم نیس خاص باشی اون شب عروس باید بدرخشه نه ش ...

ربطشو نفهمیدی خب‌ . عروس یه شهر دیگه جشن میگیره با فامیلاش. ما اینجا جشن میگیریم با فامیلامون. عروس اینجا نیست که خاص باشه. اینجا فقط ما فامیلای دامادیم. اوکی؟

چ ربطی داره چرا حرفای الکی میزنید. واقعا که. عروس دختر عمومه خیلی هم دوستش دارم. ذوق دارم واس نامزدی ...

اصن فامیلاتون به کنار این خاطرات ثبت میشه بعضی از دوستان چون خودشون یا خواهرشوهرشون باهم به هردلیلی مشکل دارن بقیه خواهرشوهرارو رو غول سه سر میبینن عروسارو کوزت ن عزیزم هرکسی باتوجه به فرهنگش وشخصیتش میتونه توی این رابطه عروس و خواهر شوهری رفتارمیکنه

ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده ایم🙃
والا. انقدر که اینجا تاپیکای ناجور میبینن فک میکنن همه با عروسشون و مادرشوهر و... بد هستن و رابطه بد ...

ب حرفای اینجور ادما گوش نده تو حتی اگه ب خودت نرسی و نامرتب باشی میگن خواهرشوهر حسود ب خودت یرسی میگن حسود .‌ اتفاقا خیلی زیبا و مرتب باش باعث سربلندی برادرت میشی

ربطشو نفهمیدی خب‌ . عروس یه شهر دیگه جشن میگیره با فامیلاش. ما اینجا جشن میگیریم با فامیلامون. عروس ...

جشن بدون عروس؟ چه بی معنی 😄😄😄

اوووکی!!؟

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
واقعا چرا اینقد سختش میکنید خوب جشن برادرشه این مزه ها چیه میپرونید من هم خواهر شوهرم هم خواهر شوهر ...

دقیقا. نمیدونم چرا انقدر تیکه میپرونن. هی میگن خدا به داد عروس برسه. امان ازین آدما