ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
واقعا چرا اینقد سختش میکنید خوب جشن برادرشه این مزه ها چیه میپرونید من هم خواهر شوهرم هم خواهر شوهر دارم شما خودتون با خواهرشوهراتون مشکل دارین چرا بقیه رو تخریب میکنید خب دوس داره تو برخورد اول بین فامیلایی که بعدا قراره رفت و امد بیشتری داشته باشن اراسته بنظر بیاد چرا اینقد خوشمزه بازی درمیارید
چه ربطی به حرفم داشت عزیز میگم شماباید ساده ترباشین لازم نیس خاص باشی اون شب عروس باید بدرخشه نه ش ...
ربطشو نفهمیدی خب . عروس یه شهر دیگه جشن میگیره با فامیلاش. ما اینجا جشن میگیریم با فامیلامون. عروس اینجا نیست که خاص باشه. اینجا فقط ما فامیلای دامادیم. اوکی؟
اصن فامیلاتون به کنار این خاطرات ثبت میشه بعضی از دوستان چون خودشون یا خواهرشوهرشون باهم به هردلیلی مشکل دارن بقیه خواهرشوهرارو رو غول سه سر میبینن عروسارو کوزت ن عزیزم هرکسی باتوجه به فرهنگش وشخصیتش میتونه توی این رابطه عروس و خواهر شوهری رفتارمیکنه
والا. انقدر که اینجا تاپیکای ناجور میبینن فک میکنن همه با عروسشون و مادرشوهر و... بد هستن و رابطه بد ...
ب حرفای اینجور ادما گوش نده تو حتی اگه ب خودت نرسی و نامرتب باشی میگن خواهرشوهر حسود ب خودت یرسی میگن حسود . اتفاقا خیلی زیبا و مرتب باش باعث سربلندی برادرت میشی
برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘