hanah_jon مدیر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 369 عنوان وای نامزدی داداشمه چیکارکنمممم | مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 41 پست بچه ها یکی دوهفته دیگه نامزدی داداشمه. چجور لباسی بپوشم چجور رقصی بنظرتون تمرین کنم اولین داداشمه هیچی بلد نیستم چیکار کنم بگییین راهنمایی کنین منوو پلیزززز. میخام خاص باشم. دهنشون کف کنه. چیکارکنممم 1400/08/07 | 19:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7581 اصن فامیلاتون به کنار این خاطرات ثبت میشه بعضی از دوستان چون خودشون یا خواهرشوهرشون باهم به هردلیلی ... بعضی عروووساا ک ی پا دیو سه سرن خداشاهده😞 😂 برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
melodi_ عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5248 وااا خب عروسی برادرشه چ اشکال داره زیبا باشه و لباسای زیبابپوشه 🙄🙄🙄من گفتم لباس زیبا نپوشه؟؟؟ یا زشت بره؟؟؟دقیقا کجای حرفم این منظورو داشت🤔🤔🤔
hanah_jon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 369 هر جور ک دوس داری باش عروسی برادرته شیک و اراسته باش .. فقط تاج و لباس سفید یاشیری نپوش نه لباس سفید شیری که عمرا😂 ممنونم
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7581 🙄🙄🙄 من گفتم لباس زیبا نپوشه؟؟؟ یا زشت بره؟؟؟ دقیقا کجای حرفم این منظورو داشت🤔🤔🤔 وقتی گفتید عزوسی کسی دیگس باید اون خاص و تک باشه و تو مهربون باش منظورتون میرسونه ک تباید کاری کنی برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
hanah_jon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 369 جشن بدون عروس؟ چه بی معنی 😄😄😄 اوووکی!!؟ معلومه که واست بی معنیه عزیزم. چون حتی ربط حرفامو با توجه به شرایط نمیگیری. اوکی برو خوش باش😂👏
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7581 نه لباس سفید شیری که عمرا😂 ممنونم 😂😂اخه فقط این لیاس موردداره .. وگرنه دلیلی نمیش ک چون خداهرشوهری نباید شیک باشی . الهی ب شادی باشید همیشه 😙 برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘
hanah_jon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 369 😂😂اخه فقط این لیاس موردداره .. وگرنه دلیلی نمیش ک چون خداهرشوهری نباید شیک باشی . الهی ب ش ... ممنونم عزیزممم همچنین🥰💋
shamilae عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 6828 معلومه که واست بی معنیه عزیزم. چون حتی ربط حرفامو با توجه به شرایط نمیگیری. اوکی برو خوش باش😂👏 چقدر بد اخلاقی مگه ازمردم طلب داری ؟توقع داری ۱کلمه حرف بزنی همه بگیرن داستان چیهازین طرز تفکرت که گفتی همه کف کنن با دیدنه خودهره داماد بهترازین نمیشد توقع داشت 🖐 یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
melodi_ عضویت: 1397/10/14 تعداد پست: 5248 وقتی گفتید عزوسی کسی دیگس باید اون خاص و تک باشه و تو مهربون باش منظورتون میرسونه ک تباید کاری کنی اما منظور من این نبود که نباید کاری کنی. 😁😁😁😁😁منظور به شما اشتباه رسونده بد فهمیدی😁😁😁
hanah_jon مدیر استارتر عضویت: 1399/06/25 تعداد پست: 369 چقدر بد اخلاقی مگه ازمردم طلب داری ؟ توقع داری ۱کلمه حرف بزنی همه بگیرن داستان چیه ازین طرز تفکرت ... منم با همون حرفت که گفتی چه بی معنی توقع فهمیدن حرفامو ازت ندارم.
مارال_بانوو عضویت: 1397/07/01 تعداد پست: 7581 اما منظور من این نبود که نباید کاری کنی. 😁😁😁😁😁 منظور به شما اشتباه رسونده بد فهمیدی😁😁😁 😀😀 عزیزی برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘