2777
2789
عنوان

جاری 🥴🥴🥴😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 103 پست
مال منم اینجوری ان من اصلا محل نمیدم،حالا من که خوبم این عروسشون ولش کنی لخت میره بیرون😂🤦‍♀️

چقد خوبه اون یکی اون قد بازه بعد تورو روسرشون میذارن😁😂متاسفانه من یدونم و خواهرشوهرمم ک هیچ 

یسال پیش عروس عمش عمل کرده بود میگفتن زنه خجالت نمیکشه و میخواد چیکار کنه اون شوهرشو بدبخت میکنه وهزارتا چیز دیگه حالا نمیدونم اینا چه ربطی داشت اصن ب دماغش😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا جاری من هیچی نداره قدش خیلی کوتاهه به نظر میاد یه متر بیشتر نیست نه خونه داره نه ماشین داره ن ...

😒😒😒نکشیمون 

امروز نی نی سایت گند زد ب روزم با دیدن چندتا پست 

اوف

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
چقد خوبه اون یکی اون قد بازه بعد تورو روسرشون میذارن😁😂متاسفانه من یدونم و خواهرشوهرمم ک هیچ  ...

آره اون قشنگ جلوشون دراومده،خیلی بی حجابه،اصلا اهمیت نده زندکی خودتو بکن

شت😬😶

بله اینجوریه تو خونه مادر شوهرم زندگی میکرد رفتن خونه برادر شوهرم اینا که رفتن یه شهر دیگه دارن تو خونه اونا زندگی میکنن ولی باورت میشه یه بار که من رفتم خونه مادر شوهرم اونم اومده بود برا من خودشو میگرفت چون رفته بود خونه جدید

اخه خونه یکی دیگه جاتون داد ن هم پز دادن داره

عزیزم یموقع ناراحت نشی من اصن منظورم نبود چادریا بدن اتفاقا صمیمی ترین دوستم چادری ومقید ولی اینا اص ...

اره اطراف منم هستم خب اونا طرز فکرشون جور دیگس یا پیششون میشینن میگن هرکی عمل کنه اینطوریه یا مانتویی باش اونطوریه و روشون تاثیر بد میذاره بخاطر همون گیر میدن .. ولی بنظرم اون کاری ک خودت میدونی درسته و مشکلی نداره انجام بده .. با همسرتون هماهنگ شو برو نوبت  عمل بگیر بعد چن روز مونده ب عمل حرف بنداز بگو قبلشم ب همسرت بگو ک حرفاشون نباید روشون تاثیر بذاره .. من خونواده شوهرم زیاد مذهبی نیستن حتی لباس باز هم میپوشن ولی مخالف بودن ک همین کارو کردیم .. تو عمل انجام شده قرارشون بده کار خلاف شرع ک نمیکنی 

ما الان ده ساله دوستیم باهم،نه بابا ی دفعه اینطوری شده

پس توهم تحویل نگیر درحد سلام وعلیک 

ولی من بودم‌ بهش میگفتم اونم جلوی مادرشوهر م یا... که فلانی سرسنگین شدی تحویل نمیگیری دماغ عمل کردم یه بار حالم نپرسیدی اینه رسم فامیلی و رفاقت 

😒😒😒نکشیمون  امروز نی نی سایت گند زد ب روزم با دیدن چندتا پست  اوف

برا شما ننوشتم برای استارتر نوشتم میتونی نخونی شون و رد شی 

وقتی دیدم یکی دیگه هم از جاریش ناراحته منم خودمو سبک کردم 

یکم بیشتر رفتاراشو ادامه بده تو قشنگ سوگولیشونی🤭😂

همین الانم همه میگن تو ی چیز دیگه هستی،ولی خدا شاهده من همیشه ازش تعریف میکنم آخه دوست صمیمیم بود،نمیدونم چرا...

حالا ی نفر اینجا اومده به من میگه دیدی جاریت دماغ عملیه توام حسودی کردی رفتی عمل کردی😑

هنوز آدم هایی هستن که مغزشون زنگ زده و الکی قضاوت میکنن

پس توهم تحویل نگیر درحد سلام وعلیک  ولی من بودم‌ بهش میگفتم اونم جلوی مادرشوهر م یا... که فلان ...

اصلا نمیگم بهش دیگه خودمو کوچیک نمیکنم،چون چند بار تو خلوت خودمون گفتم میخنده میگه نه بخدااااا سرم شلوغه

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 3 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز