2777
2789
عنوان

جاری 🥴🥴🥴😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 103 پست

خب من وضع اوصاع اقتصادیمون از اون بهتره ولی اگه یه روز یه مشکلی تو زندگیش پیش میومد به من محل نمیداد 

دیگه منم گفتم 6 سال تحمل کردم حالا وقت جبرانه یه جوری حالشو میگیرم هر وقت میبینمش اصلا تحویلش نمیگیرم اونم هی خودشو میچسبونه بمن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معلومه خیلی از رو جاریت تقلید میکنی شش ساله ازدواج کردی چرا بعد اینکه اون عمل کرد رفتس بینیتو عمل کر ...

😂😂😂من خیلی میترسم از عمل بینی،جاری من سه سال پیش عمل کرد،ما باهم دوست بودیم،من تازه زایمان کردم دیدم اتاق عمل اصلا ترس نداره و عمل کردم،من خیلی وقته قصد عمل داشتم،چه خوبه الکی قضاوت نکنیم،شما خودت مشکل داری دوست عزیز وگرنه من اصلا حسود نیستم و همیشه سعی کردم خودم باشم

یا ابلفضل شلوارک؟

شلوارک که نه شلوار خیلی کوتاه😂کلا خیلی شیک پوش و به خودش میرسه من خیلی معمولی ام،از نظر تیپ و این چیزا اون خیلی سرتره و من همیشه خودمم گفتن و هیچ وقتم بهش حسودی نمیکنم چون من خودم این مدلی که هستم خودم رو دوست دارم

منم بخدا دیگه محلش نمیدم،خیلی خودشو میگیره خیلییییییییییی،من احساس میکنم از اعتماد به نفس زیادیش که ...

دقیقا جاری من هیچی نداره قدش خیلی کوتاهه به نظر میاد یه متر بیشتر نیست

نه خونه داره نه ماشین داره نه پول داره فقط غرور داره اونوقت من تونه داشتم از شب حجله تا الانماشین خریدیم از بعد عروسی تا الان داریم گول و لباس و لوازم ارایش و قر و فر خوشگلی و قدمم157

انوقت اصلا غرور نداشتم

چقد خوب من گفتم باشه چند ساله دیگه یکم با جامعه عوض بشن بعد میرم وگرنه شوهرم میگه برو به کسی ربطی ند ...

هروقت خودت دوست داری برو اصلا برای کسی زندگی نکن

عزیزم منم چادریم ولی بینیمو عمل کردم

عزیزم یموقع ناراحت نشی من اصن منظورم نبود چادریا بدن اتفاقا صمیمی ترین دوستم چادری ومقید ولی اینا اصن فرق دارن خیلی قدیمی فک میکنن اولا شوهرمو میگفتن زن گوشی میخواد چیکار یا عکسشو چرا گذاشته وهرچی البته بیشتر پدرشوهرم 😐

عزیزم یموقع ناراحت نشی من اصن منظورم نبود چادریا بدن اتفاقا صمیمی ترین دوستم چادری ومقید ولی اینا اص ...

مال منم اینجوری ان من اصلا محل نمیدم،حالا من که خوبم این عروسشون ولش کنی لخت میره بیرون😂🤦‍♀️

چ اصراریه حتما همتون عمل کنید بوتاکس و این چیزا اونم توی سن کم و زیر۵۰ 

ی کم خودتونو دوست داشته باشید

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز