2777
2789
عنوان

جاری 🥴🥴🥴😡

1621 بازدید | 103 پست

جاریم بیتیشو عمل کرد من رفتم ملاقاتش براش غذا درست کردم،چند بار رفت بوتاکس و ژل لب تزریق کرد هرچی بهش گفتم رفتنی به منم بگو منم میام اصلا محل نداد منو تنها رفت

منم از حرصم بینیم رو عمل کردنی بهش نگفتم اصلا ی بار ی زنگ ی پیام نداد چطوری ی بار نگفت حالت خوبه دیروز عکس خودمو پسرمو گذاشتم ی بار نیومد بگه خوب شدی ...اصلا نگفت

منم تصمیم گرفتم دیگه محلش ندم

بخدا من انقدر دوسش دارم نمیدونم چرا از من فاصله میگیره

من ۶ساله ازدواج کردم اون نامزده

چه اصراری دارید حتما با ایشون معاشرت کنید 

• کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب لابود دوست نداره دیگه تو هم ارتباطتو باهاش قطع کن وقتی اون فاصله میگیره تو هم بگیر

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰
چه اصراری دارید حتما با ایشون معاشرت کنید 

آره دیگه محلش نمیدم،من دوست ندارم اصلا با کسی قهر باشم یا سرسنگین باشم،چند بارم بهش گفتم چی شده؟چرا انقدر سرد شدی میگه نه فقط همین

آره دیگه محلش نمیدم،من دوست ندارم اصلا با کسی قهر باشم یا سرسنگین باشم،چند بارم بهش گفتم چی شده؟چرا ...

معلومه خیلی ساده ای ک پیگیر بی محلی جاری ای. اصلا نباید سوال کنی ازش. خوب بود خوب باش. بد بود بد باش

دلم برات تنگ شده بابا🖤
معلومه خیلی ساده ای ک پیگیر بی محلی جاری ای. اصلا نباید سوال کنی ازش. خوب بود خوب باش. بد بود بد باش

آره چند بارم ازش سوال کردم چیزی شده؟چرا ناراحتی؟گفت نههههه سرگرم کارامم😑راست میگین نباید خیلی بها داد

قرار گذاشتیم باهم بریم بیرون گفت نه من نمیتونم بیام کار دارم😑بعد استوری میزاشت با دوستای نامزدش بیرونن،قشنگ معلومه میخواد فاصله بگیره،ما باهم دوست صمیمی بودیم خیلی خوب بودیم باهم ی دفعه اینطوری شده برام اصلا جای سواله،نه اون چیزی به من گفته نه من به اون همیشه ام طرفدارش بودم ی دفعه چرا عوض شده نمیدونم