2777
2789
عنوان

جاری 🥴🥴🥴😡

| مشاهده متن کامل بحث + 1621 بازدید | 103 پست
برا شما ننوشتم برای استارتر نوشتم میتونی نخونی شون و رد شی  وقتی دیدم یکی دیگه هم از جاریش ...

حرفت در مورد قد واسم جالب بود بیشتر😁منم قدم یکی دو سانت با شما اختلاف داره،۱۵۹هستم و باید قبول کنیم ما قد کوتاهیم کلا😁

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین الانم همه میگن تو ی چیز دیگه هستی،ولی خدا شاهده من همیشه ازش تعریف میکنم آخه دوست صمیمیم بود،نم ...

بنظر من حسودی نیس مثلا الان تو فکر یه کاری نیسی بعد یکی انجام میده میبینی خوب بوده خوب میگی پس منم برم اون کاریا لباس یاهرچی خوبه انجام بدم چه ربطی ب حسودی داره

اره اطراف منم هستم خب اونا طرز فکرشون جور دیگس یا پیششون میشینن میگن هرکی عمل کنه اینطوریه یا مانتوی ...

اره واقعا اونا خیلی مردسالارن  من پدرشوهرم از صدتا مادرشوهر بدتره ینی اینقدم حرص میخوره ک شوهرم همه چیشو بهم میگه وهوامو داره هرموقع تنها میشن بعدشوهرم میگع بابا گفته ب زنت رودنده بهش نگو چقد پول داری واینا اینم بخودش نمیاره شوهرم راضی پولشو این میخواد بده اونازورشون میاد

اره واقعا اونا خیلی مردسالارن  من پدرشوهرم از صدتا مادرشوهر بدتره ینی اینقدم حرص میخوره ک شوهرم ...

دقیقا برای منم همینطوره البته اون اوایل بیشتر ولی خب باید باهاشون کنار اومد و احترام داشت دیگه چیکار میشه کرد .. خدا کمکمون کنه 😄

قرار گذاشتیم باهم بریم بیرون گفت نه من نمیتونم بیام کار دارم😑بعد استوری میزاشت با دوستای نامزدش بیر ...

احتمالا دیده خیلی هر کاری میکنه تو هم دوست داری بکنی اونم بدش اومده ازت

مثل همین عمل و این چیزا 

سوالاتی که اینجا می پرسم همش مربوط به زندگی شخصی خودم نیست. پس دنبال کشف ارتباط بین تاپیک هام نباش.
احتمالا دیده خیلی هر کاری میکنه تو هم دوست داری بکنی اونم بدش اومده ازت مثل همین عمل و این چیزا&nbs ...

😑😑😑😑😑😑من اصلا هرکاری اون بکنه انجام نمیدم،ببخشید شرمنده که عمل بینی فقط مختص اون بوده من انجام دادم،چرا واقعا بعضیاتون حرف زدن بلد نیستین؟

دقیقا برای منم همینطوره البته اون اوایل بیشتر ولی خب باید باهاشون کنار اومد و احترام داشت دیگه چیکار ...

واقعا من هفت ساله ازدواج کردم دیگه میدونم چی ب چیه اخلاقاشون دستم اومده ولی بازم بعضی اوقات یه گیری میده