2777
2789
عنوان

دوراهی سخت

89 بازدید | 6 پست

من یه دختر شاغل و تحصیل کردم، ۲۵ سالمه، چند ساله عقد کردم، نامزدم شغل خوبی نداره مثل من، از طرفیم تحصیلات کمتری از من داره طوری که شانسش برای شغل خوب با این تحصیلات خیلی کمه، خونوادشم از نظر مالی توانایی ساپورت ندارن، الان من خیلی از ادامه دادن باهاش دو دلم، از یه طرف از نظر اجتماعی یک رده نیستیم  که باعث میشه از ته دل حس خوشحالی نداشته باشم، از طرفیم میگم مهم اخلاقه که نمیتونم مطمئن عاشق اخلاقش باشم و بگم ارزش سختی کشیدنم رو داره یا نه، یعنی اخلاقشم اینجوریه که اوایل عقدمون خیلی از ظاهرم ایراد میگرفت و اذیتم میکرد بعدش بهتر شد، یکمم بی مسئولیتی داره یعنی خیلی جدی برا ایندش تلاش نمیکنه در مورد تحصیلات اینا، ولی خب بهم محبت میکنه، گرچه گاهیم موقع بحث مثلا عصبی میشه یه حرف ناراحت کننده میگه بهم ادم میگه این کلا راضی نیس از زندگی با من، حالا بنظرتون ارزش داره ادامه دادن؟ با توجه به اینکه من شرایط بهتری دارم و مستقلم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا راحت نیست، آدم میخواد اشتباه دوم رو انجام نده و ب ارامش برسه 

کدوم اشتباه دوم همون اول قبول نمیکردی، چون ی کم درس خوندی فکر میکنید خیلی دیگه رفتید بالا؟؟ اونوقت همینجا ی خانمی شوهرش کارخونه داره با این و اون رفیقه، میگه شوهرم بی محبته، بالاخره شماها دنبال چی هستید، موفق باشی شبت بخیر

کدوم اشتباه دوم همون اول قبول نمیکردی، چون ی کم درس خوندی فکر میکنید خیلی دیگه رفتید بالا؟؟ اونوقت ه ...

چه تضمینی هست ادم بی کارخونه با کسی رفیق نشه؟ 😕 

اره مگه درس خوندن کم کاریه؟ راحت بود همه میخوندن