2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من‌کم‌کاری دارم ولی نخوردم قرص هنوز تپش قلب دارم شدید گاهی پلکمم میپره😑تو چجوری دقیقا من داد میزن ...

خوب من عددم بالا بود قرص خوردم بهترشد ولی تپش قلب دارم فقط ک میگه ازاسترسه 

یعنی بادوز کم عددتون دوباره کم کار میشه بادوز بالا تپش میگیرید؟؟ دوزتون روبازکم نمیکنن؟؟

بله از وقتی دز قرصم رفت بالا تپش قلبممم اضاف شد اما مجبورم برا کنترلش دز بالا بخورم.نه دزم رو کم نمیکنن چون تپش قلب عادیه و مهم نیست کنارش قرص تپش قلب باید خورد.مهم کنترل تیرویید هست حتی اگر تپش بگیریم

بله از وقتی دز قرصم رفت بالا تپش قلبممم اضاف شد اما مجبورم برا کنترلش دز بالا بخورم.نه دزم رو کم نمی ...

خیلی ممنون .پس اینجور علایم طبیعی هستش لطف کردین ک توضیح دادید فک کردم باید  دوز دارو رو کم کنند چون تپش دارم...شما موقع خواب هم تپش قلبتون رو احساس میکنید؟

خیلی ممنون .پس اینجور علایم طبیعی هستش لطف کردین ک توضیح دادید فک کردم باید  دوز دارو رو کم کنن ...

بستگی به کنترل تیروییدت داره....اول تیروییدت باید نرمال شه بعد دز دارو کم شه.منکه چند ساله دارم اتفاق خاصی هم برام نیوفتاده با تپش قلبم.نگران نباش

بستگی به کنترل تیروییدت داره....اول تیروییدت باید نرمال شه بعد دز دارو کم شه.منکه چند ساله دارم اتفا ...

ممنونم.پس‌یعنی نرمال ک شد میتونند دوز رو کم کنند یا اونم ب ازمایش بستگی داره؟؟مهم فقطtsh هست؟

ممنونم.پس‌یعنی نرمال ک شد میتونند دوز رو کم کنند یا اونم ب ازمایش بستگی داره؟؟مهم فقطtsh هست؟

اره دز رو کم میکنن.اما خودسر نه بلکه با ازمایش که هر دوماه یکبار باید بدی برای تییرویید اصولاtshکه نرمال باشه بقیه t4و t3هم نرماله.متاسفانه تییرویید کم کار باید تا اخر عمر قرص مصرف شه