ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یعنی بادوز کم عددتون دوباره کم کار میشه بادوز بالا تپش میگیرید؟؟ دوزتون روبازکم نمیکنن؟؟
بله از وقتی دز قرصم رفت بالا تپش قلبممم اضاف شد اما مجبورم برا کنترلش دز بالا بخورم.نه دزم رو کم نمیکنن چون تپش قلب عادیه و مهم نیست کنارش قرص تپش قلب باید خورد.مهم کنترل تیرویید هست حتی اگر تپش بگیریم
بله از وقتی دز قرصم رفت بالا تپش قلبممم اضاف شد اما مجبورم برا کنترلش دز بالا بخورم.نه دزم رو کم نمی ...
خیلی ممنون .پس اینجور علایم طبیعی هستش لطف کردین ک توضیح دادید فک کردم باید دوز دارو رو کم کنند چون تپش دارم...شما موقع خواب هم تپش قلبتون رو احساس میکنید؟
ممنونم.پسیعنی نرمال ک شد میتونند دوز رو کم کنند یا اونم ب ازمایش بستگی داره؟؟مهم فقطtsh هست؟
اره دز رو کم میکنن.اما خودسر نه بلکه با ازمایش که هر دوماه یکبار باید بدی برای تییرویید اصولاtshکه نرمال باشه بقیه t4و t3هم نرماله.متاسفانه تییرویید کم کار باید تا اخر عمر قرص مصرف شه