2777
2789
تو همون قسمت تیکر،یه گزینه نمایش تیکر زده اونو باید بزنین  بچه من چون جنسیتش معلوم نیست نزدم

زدم ولی نمیاد اعصابم داغون شد چند باره میزنم نمیاد😁😁

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
عزیزم 😂 من چند روز پیش به همسرم گفتم هوس ماکارانی هایی که تو بوفه مدرسمون می‌فروختنو کردم کم موند ...

اخه عزیزم این مردادرک نمیکنن😂😂😂واقعاادم دست خودش نیس.....من باابنک اون شب آوردفقط یه قاشق خوردم....ولی نمیدونم چرااینطورمیشیم😂😂😂😂من الان دلم کله پاچه میخواد....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زدم ولی نمیاد اعصابم داغون شد چند باره میزنم نمیاد😁😁

حالا مهم اینکه بچه وجود داره😂

جنسیتش چیه؟😍

بچه اولتونه؟

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
اخه عزیزم این مردادرک نمیکنن😂😂😂واقعاادم دست خودش نیس.....من باابنک اون شب آوردفقط یه قاشق خوردم.. ...

چند بار بهش گفتم ایشالا باردار بشی میفهمی چی میگم😂🤦🏻‍♀️

میدونم چی میگی

منم یه شب از خواب بیدارش کردم فرستادمش پی بستنی

وقتی آورد هوسم رفته بود

کارد میزدی خونش در نمیومد 😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
اره 😂 نه بچه دوممه

ماشاءالله،خدا حفظشون کنه

تیکره اومد 💃😍

اخه عزیزم این مردادرک نمیکنن😂😂😂واقعاادم دست خودش نیس.....من باابنک اون شب آوردفقط یه قاشق خوردم.. ...

اخ دلم کله پاچه میخواااد چیکار کنم ...

خخخ خداروشکر

اسم انتخاب کردی؟😍

چند بار بهش گفتم ایشالا باردار بشی میفهمی چی میگم😂🤦🏻‍♀️ میدونم چی میگی منم یه شب از خواب بیدارش ...

من سراین تازه ۳روزه متوجه شدم وناخواسته بود....اینقدراذیتش میکنم جرات نداره جیک بزنه.....فقط میگه چشم عزیزم جونم عزیزم.....😂😂😂خیلی حال میده اذیت کردنشون

نگوب شدت دلم خواست.......🤤🤤🤤🤪🤪🤪🤪

الان شوهرم اومد گفتم بهش میگه خانم این موقع شب از کجا بیارم ..من داره گریم میگیره 😞