من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
زدم ولی نمیاد اعصابم داغون شد چند باره میزنم نمیاد😁😁
حالا مهم اینکه بچه وجود داره😂
جنسیتش چیه؟😍
بچه اولتونه؟
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
اخه عزیزم این مردادرک نمیکنن😂😂😂واقعاادم دست خودش نیس.....من باابنک اون شب آوردفقط یه قاشق خوردم.. ...
چند بار بهش گفتم ایشالا باردار بشی میفهمی چی میگم😂🤦🏻♀️
میدونم چی میگی
منم یه شب از خواب بیدارش کردم فرستادمش پی بستنی
وقتی آورد هوسم رفته بود
کارد میزدی خونش در نمیومد 😂
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره