دردمون مشارکت منم به شوهرم همین پیامو دادم هنوز از سرکار نیومده
من همسرم بخاطر بارداریم هنوز اعصاب نداره😂حرف ویار میزنم دقیقا همینجوری ( ) نگا میکنه😂
ولی واقعا نمیدونم چی هوس کردم 🤔
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
من سرپسرم جایی مستاجربودیم صاحب خونمون ی تکه پااومدبالاوگفت ک شب خورشت آلومیذارم فک کنم دقیق یادم نی ...
عزیزم 😂
من چند روز پیش به همسرم گفتم هوس ماکارانی هایی که تو بوفه مدرسمون میفروختنو کردم
کم مونده بود دو دستی بکوبه تو سرش 😂😂
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره