hjeycmahsa مدیر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 عنوان You can speak english?yes? | مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 89 پست If any one can speak english i am happy to talk he|she🙃🙃 رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗 1400/07/24 | 16:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fantastic__boy عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 2287 Oh I can ask what your field of study was .I graduated in Electrical Engineering field?excuse me! what's your name کاربر قدیمیم
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 Talk to her/him Can you speak EN اینطوری درست م Morsi for guidance رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 آقا داریم اشتباهات رو تصحیح میکنیم که پیشرفت کنید دوستان مثبت باشید ، مگه تاپیک برای پیشرفت زبان نیس ... اره دقیقاااا.کسی هم غلط گرفت ناراحت نشید رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
gheymehh عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2221 it is very good.he go to english class این خیلی خوبه.اون به کلاس زبان میره؟ عذر میخوام من اصلا انگلیسیم خوب نیست اما برا دختر مگه sheنبود خالی
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 من رفتم ,دوست داشتین جملات صحیح رو بهتون بگم ریپ بزنید ، در غیر اینصورت لطفاً بحث نکنید، با احترام آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 عذر میخوام من اصلا انگلیسیم خوب نیست اما برا دختر مگه sheنبود بله بله حواسم نبود برای دختر همون sheمیشه ببخشید عذر میخام رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
elizabethkane عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 977 .Why dear?all people can so u can🥰 چرا عزیزم.همه مردم میتونن.پس تو ام میتونی 🙃thanks dear. I'm trying to learnفوق العاده المنتری😅🤦🏻♀️
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 it is very good.he go to english class این خیلی خوبه.اون به کلاس زبان میره؟ She , goes در زبان حال ساده ،اگه فاعل سوم شخص مفرد باشه ، به فعل sسوم شخص مفرد اضافه میشه ، و چون go ,به o ختم میشه به جای s باید esاضافه کنیم همین یکیو گفتم و برم 😉 سوال داشتین ریپ بزنید آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
دخترلاکچری20 عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 23597 why are you laughing 😂😂😂🤦 جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌
gheymehh عضویت: 1399/09/08 تعداد پست: 2221 بنظرم مکالمه برا کسی خوبه که کلمات رو تقریبا بلد باشه با مکالمه قوی تر میشه اما من الان چند تا کلمه بلد نبودم نفهمیدم که خالی
parrymikey عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 2053 Pick a boo😐😂 روی یه تیکه سنگ متحرک توی یه جسم شکننده و یک بار مصرف وسط ناکجا اباد جهان هستی و اصلا هم نمیدونیم چرا و چطور
nazilaaaa عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 4307 This is a dirty world :| Spit to this life اره واقعا دنیا بدجور کثیفه 🤣🤣🤣
شامپو_تخم_مرغی عضویت: 1400/07/01 تعداد پست: 3886 Mahsa What is your name My name is ronakHow old are you? تاپیک ها متعلق به من نیستن❤️