hjeycmahsa مدیر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 عنوان You can speak english?yes? | مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 89 پست If any one can speak english i am happy to talk he|she🙃🙃 رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗 1400/07/24 | 16:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 your tital about this tapik is not true you should said can you TitleTopicYou should have said آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 نه کارتون پپا پیگ نگا میکنه... با باباش میشینن حرف میزنن انگلیسی چه خوب آفرین بهش واقعا خیلی افتخار داره آفرین واقعا که از الان انگلیسی بلده رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
nazilaaaa عضویت: 1397/08/06 تعداد پست: 4307 از کسی ک به تاپیک میگه تایپیک توقعی داری؟☹️ دعوامم کرد تازه 😫😫
tina_am عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 43100 Hiiiii.let's to talk بعد از Lets همیشه فعل بصورت ساده میاد Lets talk Lets goLets eat بیا فلان کارو بکنیم بیا بیسار کارو بکنیم
دخترطوفانی عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2061 Yes.sorry its good if you practice a lot you can speak verry goodgood lock honey بله عکس خودمه نه زیر20نیستم21سالمه نه باردار نیستم تیکر تولدمه
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 😂😂😂😂 lol آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 ?I'm fine. thanks. how about you Thanks رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 its good if you practice a lot you can speak verry good good lock honey Very wellGood luck آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
afra1 عضویت: 1395/08/21 تعداد پست: 5134 چه خوب آفرین بهش واقعا خیلی افتخار داره آفرین واقعا که از الان انگلیسی بلده اره خیلی دوست دارم حرف میزنه... حروف رو هم یاد گرفته هم میشناسه هم میتونه بنویسه... من هیچ اصراری به آموزشش نداشتم فقط براش کارتون رو گذاشتم خودش علاقه داره
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 بعد از Lets همیشه فعل بصورت ساده میاد Lets talk Lets go Lets eat بیا فلان کارو ... مرسی از راهنماییت عزیزززز💓 رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
fahime2000 عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 6781 ?Dear Mahsa! How old are you آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 اره خیلی دوست دارم حرف میزنه... حروف رو هم یاد گرفته هم میشناسه هم میتونه بنویسه... من هیچ اصراری به ... خیلی خوبه.افرین... رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗