2777
2789
your tital about this tapik is not true  you should said can you

Title

Topic

You should have said

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
نه کارتون پپا پیگ نگا میکنه... با باباش میشینن حرف میزنن انگلیسی 

چه خوب آفرین بهش واقعا خیلی افتخار داره آفرین واقعا که از الان انگلیسی بلده

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂 lol

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
its good  if you practice a lot you can speak verry good good lock honey

Very well

Good luck

چه خوب آفرین بهش واقعا خیلی افتخار داره آفرین واقعا که از الان انگلیسی بلده

اره خیلی دوست دارم حرف میزنه... حروف رو هم یاد گرفته هم میشناسه هم میتونه بنویسه... من هیچ اصراری به آموزشش نداشتم فقط براش کارتون رو گذاشتم خودش علاقه داره

بعد از Lets همیشه فعل بصورت ساده میاد  Lets talk  Lets go Lets eat  بیا فلان کارو ...

مرسی از راهنماییت عزیزززز💓

اره خیلی دوست دارم حرف میزنه... حروف رو هم یاد گرفته هم میشناسه هم میتونه بنویسه... من هیچ اصراری به ...

خیلی خوبه.افرین...