2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کسی ک به تاپیک میگه تایپیک توقعی داری؟☹️

واقعا که دوس نداری نیا چرا عقده هاتونو اینجا میارید.من خاستم با هم انگلیسی حرف بزنیم قوی شیم

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
اقا مهم نیته نمیدونستم کل مدرسای زبان اینجا جمع شدن

عزیزم اصن مهم نیس اشتباه بنویسی مهم اینه بعدش یاد بگیری 

are you a teacher?or are you a Voyeur؟

😂😂😂😂 I'm an English teacher , I just wanted to help you improve your dictation, take it easy . And if you have any questions you can ask me 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
عزیزم اصن مهم نیس اشتباه بنویسی مهم اینه بعدش یاد بگیری 

اصلا نظرشون مهم نیس 

ولی فقط در حد کلمه بلدن و میخوان بگگن اره ماهم بلدیم

بله عکس خودمه نه زیر20نیستم21سالمه نه باردار نیستم تیکر تولدمه
خوشبحالت من فقط بلدم بخونم ترجمه کنم حرف زدن لالم 😑🤦🏻‍♀️

.Why dear?all people can so u can🥰

چرا عزیزم.همه مردم میتونن.پس تو ام میتونی

اصلا نظرشون مهم نیس  ولی فقط در حد کلمه بلدن و میخوان بگگن اره ماهم بلدیم

ناراحت نکن خودتو🙃منم بلد نبودم الآنم بلد نیستم چند تا جمله رو غلط گفتم بعضیا گفتن درستشو 

آقا داریم اشتباهات رو تصحیح میکنیم که پیشرفت کنید دوستان مثبت باشید ، مگه تاپیک برای پیشرفت زبان نیست ؟ خب همینطوری اشتباه بگیم بریم جلو که در نهایت چیزی یاد نمیگیریم ، تازه ممکنه بقیه هم چهارتا چیز اشتباه یاد بگیرن ، جنبه داشته باشید یکم خو☹️☹️

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞