hjeycmahsa مدیر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 عنوان You can speak english?yes? | مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 89 پست If any one can speak english i am happy to talk he|she🙃🙃 رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗 1400/07/24 | 16:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 What to do What not to do 😅🤣i have english class at 4:45 رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
دخترطوفانی عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2061 Title Topic You should have said are you a teacher?or are you a Voyeur؟ بله عکس خودمه نه زیر20نیستم21سالمه نه باردار نیستم تیکر تولدمه
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 از کسی ک به تاپیک میگه تایپیک توقعی داری؟☹️ واقعا که دوس نداری نیا چرا عقده هاتونو اینجا میارید.من خاستم با هم انگلیسی حرف بزنیم قوی شیم رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 ?how old are you 15What about u? رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
دخترطوفانی عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2061 Luck اقا مهم نیته نمیدونستم کل مدرسای زبان اینجا جمع شدن بله عکس خودمه نه زیر20نیستم21سالمه نه باردار نیستم تیکر تولدمه
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 No Just you can speak english babe You can indigo رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
fantastic__boy عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 2287 15 What about u? I'm twenty four tears old کاربر قدیمیم
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 اقا مهم نیته نمیدونستم کل مدرسای زبان اینجا جمع شدن عزیزم اصن مهم نیس اشتباه بنویسی مهم اینه بعدش یاد بگیری رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 are you a teacher?or are you a Voyeur؟ 😂😂😂😂 I'm an English teacher , I just wanted to help you improve your dictation, take it easy . And if you have any questions you can ask me آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 I'm twenty four tears old OhI can ask what your field of study was رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
دخترطوفانی عضویت: 1400/06/27 تعداد پست: 2061 عزیزم اصن مهم نیس اشتباه بنویسی مهم اینه بعدش یاد بگیری اصلا نظرشون مهم نیس ولی فقط در حد کلمه بلدن و میخوان بگگن اره ماهم بلدیم بله عکس خودمه نه زیر20نیستم21سالمه نه باردار نیستم تیکر تولدمه
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 خوشبحالت من فقط بلدم بخونم ترجمه کنم حرف زدن لالم 😑🤦🏻♀️ .Why dear?all people can so u can🥰چرا عزیزم.همه مردم میتونن.پس تو ام میتونی رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 اصلا نظرشون مهم نیس ولی فقط در حد کلمه بلدن و میخوان بگگن اره ماهم بلدیم ناراحت نکن خودتو🙃منم بلد نبودم الآنم بلد نیستم چند تا جمله رو غلط گفتم بعضیا گفتن درستشو رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
hjeycmahsa مدیر استارتر عضویت: 1399/09/01 تعداد پست: 2122 why are you laughing رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗
sunnyforever عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22895 آقا داریم اشتباهات رو تصحیح میکنیم که پیشرفت کنید دوستان مثبت باشید ، مگه تاپیک برای پیشرفت زبان نیست ؟ خب همینطوری اشتباه بگیم بریم جلو که در نهایت چیزی یاد نمیگیریم ، تازه ممکنه بقیه هم چهارتا چیز اشتباه یاد بگیرن ، جنبه داشته باشید یکم خو☹️☹️ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞