2777
2789
عنوان

درد کشاله ی ران در اوایل شش ماهگی

495 بازدید | 17 پست

خانوما ۲۱ هفته ی بارداری ام دوقلو باردارم و شیاف استفاده میکنم درد کشاله ی ران دارم ۱۸ هفته تو سونو همه چی اوکی بود .کیا در  کشاله ی ران داشتن؟من خیلی نگرانم اخه قبلنم سقط داشتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدایا یعنی بدترین درد همینه ،منم داشتم خیلی شدید جوری ک نمیتونستم از زمین تنهای بلند شم دستمو میگرفتن ،خیلی در داره تا بعد زایمانم هست بعد کم کم تا بخیه هات خوب شن اونم خوب میشه ،ن این عادیه ربطی به چیزی نداره 

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم  
اینا عادیه عزیزم مخصوصا تو که دوقلو داری...من هفته ۳۳ هستم دیگه جاییم نیست که درد نکنه

انقد از زایمان زودرس میترسم اخه واسه این بچه ها از جونم و پولم از همه چی مایه گذاشتم خیلی اذیت کشیدم سرشون

انقد از زایمان زودرس میترسم اخه واسه این بچه ها از جونم و پولم از همه چی مایه گذاشتم خیلی اذیت کشیدم ...

انشالله که چیزی نمیشه منم سرکلاژم 

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

طبیعیه عزیزم نگران نباش ماه آخر تازه بدتر هم میشه

دردم مهم نیست تحمل میکنم فقط بچه ها ب موقع و سلامت ب دنیا بیان .....من خیلی واسه اینا اذیت شدم خدا کنه برام بمونن

خدا از دهنت بشنوه خواهر خیلی نگرانم

اصلا نگران نباش اصلا واقعا عادیه و چیز خطر ناکی نیست ،طوریت شد من اینجام نترس

مثل بنز باش بزار واسه به دست آوردنت تلاش کنن و مواظبت باشن، از همه شیطون تر بودیم از همه آروم تر شدیم، بی اعصابما ریپ نزن زیاد روم