2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔

226 بازدید | 52 پست

با یکی یه سال بودم ک رفت و یه ماهی میشه ازش خبری ندارم 

میدونین فرق من و اون چیه اینک وقتی یکی میخواد باهام باشه حتی چت کردن باهاش رو بااینک اون دیگ نیس عذاب میکشم ونمیتونم حتی یه چت ساده بکنم ولی اون وقتی ک قرار بود بین من ک رابطه یه ساله داشتیم و اون آدمی ک تازه اومده یکیمونو انتخاب کنه من و عشقمو نادیده گرف و اونو انتخاب کرد و من بااینک نیست هرشب چشم انتظارشم و حتی نمیتونم ب کسی فرصت آشنایی بدم چون با خودم شاید یه روز برگرده اونموقع می‌دونم ک هم در حق خودم هم در حق کسی ک می‌خوام باهاش آشنا بشم ظلم کردم چون من بااینک اون منو عشقی ک بهش داشتمو ترجیح داد ب یکی دیگ ولی من هنوزم دوسش دارم😔و امیدوارم ب اینک پشیمون بشه هرچند می‌دونم نمیشه چون اون حتی اگر برگرده هم دست یکی دیگ بعد من رو گرفته و بهش فک کرده و خاطره ساخته پس هیچ وقت نمیتونه مث سابق سه نه اون نه من چون اون هرچی باشه بازم ب فکر جدیده نیفته و می‌ره پیشش و منم بی اعتماد شدم نسبت بهش خودش خراب کرد و گند زد ب همه چی 😔😔😔من نمیتونم فراموشش کنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان مشگل چیه عزیزم

مشکلم اینک نمیتونم فراموشش کنم و هرشب کارم شده گریه چون همش از این میترسم ک بره بااونی ک رابطه جدید شرو‌کرده ازدواج کنه و همش منتظرم ک برگرده امید دارم

مشکلم اینک نمیتونم فراموشش کنم و هرشب کارم شده گریه چون همش از این میترسم ک بره بااونی ک رابطه جدید ...

خیالت راحت اونو نمیگیره .ولی برم نمیگرده

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
خود کرده را تدبیر نیست نمیتونی فراموش کنی!!!پس باید تا اخر عمرت این عذابو با خودت حمل کنی تا زمانی ...

آخه خودش یه ماه نبود بعد من کنار اومده بودم خودش بعد یه ماه منو بیرون دید برگشت کلی اصرار کرد جوابشو بدم بهش فرصت دادم دوباره بعد یه هفته گذاشت رفت اگ میخواست بره چرا باز رفت چطوری دلش اومد منی ک انقد بهش عشق دادم رو بیخیال بشه و بره چطوری تونست رابطه یه ساله رو فراموش کنه اونک میدید چقد دوسش دارم و همه شرایطشو قبول کرده بودم 

بخودت بیشتر اهمیت بده بولله روحت و احساساتت گناه داره بخوای اینحوری با خودت کنی چیزی که مجازیه مجازی ...

مجازی؟وا چه مجازی؟ من واقعی باهاش بودم کی حرف از مجازی زد مگ خنگم مجازی عاشق شم

مشکلم اینک نمیتونم فراموشش کنم و هرشب کارم شده گریه چون همش از این میترسم ک بره بااونی ک رابطه جدید ...

میدونم شرایط سختی داری لازم نیس بخودت فشاربیاری که فراموش کنی چون مغز جوریه که بخوای با اختیار مثلا یچیزیو فراموش کنی بدتر میشه پس بجای اینکه بگی فراموشش کنی بچیزای دیگه فک کن برای ایندت برنامه بچین سعیتو بکن بخدا مطمعنم اگه بتونی انجامش بدی هم حست هم نظرت عوض میشه سبک میشی

آخه خودش یه ماه نبود بعد من کنار اومده بودم خودش بعد یه ماه منو بیرون دید برگشت کلی اصرار کرد جوابشو ...

ببین عشق شما دخترها اکثرا واقعیه ولی عشق مسر فرق میکنه،مسر تنوع طلبه و برای سرگرمی خیلی از کارهارو میکنه...

چرا برنمی‌گرده😔

چون اگه واقعی بود نمیرفت که بخاد برگرده .حتی بیادم باز میره یکی بهتر ببینه. کلا بدرد نمیخوره این کیس

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
مجازی؟وا چه مجازی؟ من واقعی باهاش بودم کی حرف از مجازی زد مگ خنگم مجازی عاشق شم

چطور بهش اعتماد کردی فکرشو میکردی که اون پسر رو داری درست میشناسی یانه؟ نه اینکه بگم بد یا خوب بودنش منظورم اینه که نمیدونم چطور بگم 

میدونم شرایط سختی داری لازم نیس بخودت فشاربیاری که فراموش کنی چون مغز جوریه که بخوای با اختیار مثلا ...

یه ماهه همین سعی رو دارم ولی یه دلشوره عجیبی دارم یه نگرانی و ترس نمیتونم قبول کنم ک چرا رفت و چرا برگشت و چرا دوباره گذاشت رفت ینی انقد رابطه یه سالم براش بی معنی بود انقد من براش بی معنی بودم ک اینجوری دلمو له کرد و اونی جدید بود رو ب من ترجیح داد؟