2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 52 پست
بستگی به اخلاق دختر داره هزاران هزار مورد دیدم طرف دوست دختر داشته جند سال بعد رفته با یکی دیگ ازدو ...

خب اخلاق مثلا چطوری باشه منو‌اون میدونست ک اولین نفر زندگیم بود ینی همین ک شما میگی دوس پسر نداشتم ک جدی باشم باهاش خودشم میدونست پایبند بودم بهش سعی کردم همه کار بکنم براش همه تلاشمو کردم شاید بحث میکردیم گاهی وقتا ک بیشترین دلیلش از طرف اون بود ولی میدونست دوسش دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم رابطه من مجازی نبود من تو دانشگاه شناختیم همو

من کلا میگم چه مجازی چه واقعیت چون پسرا یخصلتی دارن که چیزی که یسختی براشون بدست میاد عزیزتره یجورایی اگه از پسری خوشت میاد مثلا از حست مطمعنش نکن بهش نشون بده که حدو حدودی هس مثلا حد که میگم از لحاظ صمیمیت و و حرف زدن چون باید بفهمه اگه قراره بدستت بیاره باید تلاش کنه

خب اخلاق مثلا چطوری باشه منو‌اون میدونست ک اولین نفر زندگیم بود ینی همین ک شما میگی دوس پسر نداشتم ک ...

خواهر من وقتی پدر مادر در جریان نباشن میشه این....مسر دستش بازه بعد از اینکه کارش تموم شد میره

من کلا میگم چه مجازی چه واقعیت چون پسرا یخصلتی دارن که چیزی که یسختی براشون بدست میاد عزیزتره یجورای ...

دقیقا برای اینک با من باشه سخت تلاش کرد خیلی تلاش کرد سخت منو بدست آورد جوری ک میخواست بیاد جلو ولی خب خانواده من چون خواهر بزرگتر داشتم نزاشتن ولی آخرش اینجوری شد 

آخه تو سنتی هم ب دل آدم نمیشینه زیاد طرفو نمیشناسی 

خوب شناخت بدست بیار

خواهر دوستم چند مدت بود با پسره میرفتن بیرون حرف میزدن تا همدیگرو بشناسن خیلی صادقانه...نه مثل رل که هنه چی گل بلبله....سه تا خاستگار داشت دوتاشو رد کرد تا به اونی که خواست رسید با شناخت کامل...این حرف هایی که میزنن شناخت نیست برای توجیح این روابط پوچه

دقیقا حق با شماست ولی نمیدونم چرا عبرت نمیگیرن...

من خودمم دخترم اتفاقا خیلیم احساساتیم اما برا تصمیم گرفتن سعی میکنم حواسم جمع باشه چون احساسات متغیره اما نتایج تصمیمات اثراتی داره منم خودم از یکی خوشم میومد و هم میاد قبلا خیلی مس ایشون ازینکه طرف بکسی دیگه علاقه داشته باشه یا ازمن خوشش تیادمیترسیدم اما الان زیاد برام مهم نیس و از خدا میخوام هرچی صلاحه و متناسب منه نصیبم کنه

خوب شناخت بدست بیار خواهر دوستم چند مدت بود با پسره میرفتن بیرون حرف میزدن تا همدیگرو بشناسن خیلی ص ...

خوش ب حال دختری ک قراره برا این در نظر بگیرن من تمام تلاشمو کردم ولی واقعا قدر ندونست منو بازی داددبااینک‌ میدونست اولین نفر زندگیمه وراحت ولم کرد بعد یه سال رف و وجدانش ب درد نیومد😔

خوش ب حال دختری ک قراره برا این در نظر بگیرن من تمام تلاشمو کردم ولی واقعا قدر ندونست منو بازی داددب ...

مطمئن باش تقاض مس میده شک نکن

ناراحت نشی با احترام...کل تقصیر گردن اون ننداز تقصیر شما هم بود اشتباه کردی دوست شدی، حالا که تجربه بدست اوردی، دیگ با کسی دوست نشی بهتره ،برای خودت میگم خواهرم انتخاب با خودته...

درس میگی من از عشق و علاقه نسبت بهش کور شدم با چن تا حرف و توجه و غیرتی بازی هاش و تولد گرفتناش عاشق ...

توجه و عشق ورزیدن رو همه بلدن اما اینکه ادم با اینکه دست رد بسینش بخوره اما بطرف مقابل اسیب نزنه رو هرکسی درک نمیکنه اون اگه میخواد بهت عشق و علاقه بره باید برای برست اوردنت زحمت بکشه دختر ارزش های خودشو داره اگه روزی خواستی ادمی برای ازدواج انتخاب کنی پیشنهادم اینه که ببینی طرف چقدر برای اینده و هدفاش برنامه داره و تلاش میکنه اون ادم اگه توروبخواد مستقیم میاد خواستگاری تا از راه درستش تورو بدست بیاره 

مطمئن باش تقاض مس میده شک نکن ناراحت نشی با احترام...کل تقصیر گردن اون ننداز تقصیر شما هم بود اشتبا ...

ولی ب نظرم تقاص اشتباهه 😔تقاص هیچیو پس نمیدن 

آره دلم تنگ شده برا روزای پاکی ک داشتم و تودلم و قلبم کسی نبود و احساس خوبی ب خودم داشتم نه الان ک واقعا دل شکستم و کلی خود خوری میکنم و میگم حق من این نبود 

خب پس ینی چی بخوایم یکیو بشناسیم ک ب ازدواج ختم بشه خیلی از دوستای من دوست بودن ب ازدواجم ختم شده ال ...

سنتی هم رسم خودشو داره الکی که نیس طرف بیاد خواستگاری و فقط تو یکی دو حلسه بشناسیش سنتی اتفاقا دوومش بیشتره اکه از راه درستش باشه وه زحمت داره اما ارزش داره اینه که یفرد معتمد رو بفرستی مثلا اون اقایی وه میخواد بیاد خواستگاری به بهانه ای باهاش حرف بزنه تا ببینه رفتارش چطوره مثلا بدون اینکه بدونه که از طرف تو اومده

ولی ب نظرم تقاص اشتباهه 😔تقاص هیچیو پس نمیدن  آره دلم تنگ شده برا روزای پاکی ک داشتم و تودلم ...

منم این قضیه برام میش اوند اگر دوست داشتی درخواست دوستیمو قیول کن فردا داستان کاملو برات بگم خواهر