2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 52 پست
چون اگه واقعی بود نمیرفت که بخاد برگرده .حتی بیادم باز میره یکی بهتر ببینه. کلا بدرد نمیخوره این کیس

می‌خوام نسبت بهش بی تفاوت بشم ولی نمیشه نمیتونم تحمل کنم از تصور اینک با یکی دیگر باشه و ازدواج کنه سرتاپام یخ میزنم مدام چکش میکنم

ببین عشق شما دخترها اکثرا واقعیه ولی عشق مسر فرق میکنه،مسر تنوع طلبه و برای سرگرمی خیلی از کارهارو م ...

این بنظرم عشق نیس من نمیخوام بگم حوسه اما دخترا کلا احساسین بااحساسات جذب میشن اما خیلی باید حواسشون به این موضوع باشه که این خصلت مورد سو قرارنگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عشق شما دخترها اکثرا واقعیه ولی عشق مسر فرق میکنه،مسر تنوع طلبه و برای سرگرمی خیلی از کارهارو م ...

خب پس اون پسرایی ک با دوس دخترشونو ازدواج میکنن چطورین ینی ب نظرت دختر چیکار می‌کنه ک پسر اقدام جدی میکنه؟

می‌خوام نسبت بهش بی تفاوت بشم ولی نمیشه نمیتونم تحمل کنم از تصور اینک با یکی دیگر باشه و ازدواج کنه ...

اینو تصور نکن چون بیشتر ناراحت میشی کلا راجعبش برای اینکه فکر نکنی هدفای جدید قرار بده مثلا برنامت چیه میخوای چیکارکنی؟

[QUOTE=211495977]می‌خوام نسبت بهش بی تفاوت بشم ولی نمیشه نمیتونم تحمل کنم از تصور اینک با یکی دیگر باشه و ازدواج کنه ...[/QUOTE ببین ما دخترا همیشه خودمون سختش میکنیم میگیم ته رابطه باید ازدواج باشه خوب نیست دیگه .قبول کن بدرد هم نمیخوردین و قطعا همسرت هرکی هست بیشتر بدردت میخوره

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
این بنظرم عشق نیس من نمیخوام بگم حوسه اما دخترا کلا احساسین بااحساسات جذب میشن اما خیلی باید حواسشون ...

درس میگی من از عشق و علاقه نسبت بهش کور شدم با چن تا حرف و توجه و غیرتی بازی هاش و تولد گرفتناش عاشقش شدم و یه سال منو بازی داد یه ماه ولم کرد رفت دوباره برگشت یه هفته بعد رفت و کاملا فهمیدم ک با یکی دیگر هست

خب پس اون پسرایی ک با دوس دخترشونو ازدواج میکنن چطورین ینی ب نظرت دختر چیکار می‌کنه ک پسر اقدام جدی ...

فک نمیکنم درست باشه اگه هم واقعا اینجور باشه چن سال بعد زندگی ممکنه با مشکل بربخورن دلیلشم طولانیه اگه بخوام بگم

فک نمیکنم درست باشه اگه هم واقعا اینجور باشه چن سال بعد زندگی ممکنه با مشکل بربخورن دلیلشم طولانیه ا ...

خب پس ینی چی بخوایم یکیو بشناسیم ک ب ازدواج ختم بشه خیلی از دوستای من دوست بودن ب ازدواجم ختم شده الان دیگ سنتی ب درد نمیخوره واقعا 

خب پس اون پسرایی ک با دوس دخترشونو ازدواج میکنن چطورین ینی ب نظرت دختر چیکار می‌کنه ک پسر اقدام جدی ...

بستگی به اخلاق دختر داره

هزاران هزار مورد دیدم طرف دوست دختر داشته جند سال بعد رفته با یکی دیگ ازدواج کرده...

اینو تصور نکن چون بیشتر ناراحت میشی کلا راجعبش برای اینکه فکر نکنی هدفای جدید قرار بده مثلا برنامت چ ...

من میخواسم کار بکنم ولی چندین جا رفتم اصلا مناسب من نبود یا حقوقش کم بود یا راهش دور بود یا محیطش بد بود نشد😔

یه ماهه همین سعی رو دارم ولی یه دلشوره عجیبی دارم یه نگرانی و ترس نمیتونم قبول کنم ک چرا رفت و چرا ب ...

به اینکه چرا رفت فکر نکن تو اشتباهی نکرده که بخواد بخاطرش ولت کنه مشکل از خودشه سعی کن یمدتی خودتو سرگرم جیزی کنی مثلا برنتمه بچینی بری باشگاه با چن تا رفیق خوب اونجا دوس شی نکه درباره ناراحتیت بهشون بگی درباره حرفای شاد و خوب حرف بزنی تا کم کم درست شه