2777
2789
عنوان

میشه بیاین😔

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 52 پست
توجه و عشق ورزیدن رو همه بلدن اما اینکه ادم با اینکه دست رد بسینش بخوره اما بطرف مقابل اسیب نزنه رو ...

این ب من میگف من تورو می‌خوام ولی نمی‌دونم ایندم قراره باتو چی بشه البته بعداینک خانوادم مخالفت کردن اینجوری گف بهم و تغییر نظر داد و جوری شده بود ک نمیشد رو حرفاش حساب کرد مثلا امروز یه چیزی رو‌میگف فرداییش دیگ‌پای اون حرفش نمیموند

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سنتی هم رسم خودشو داره الکی که نیس طرف بیاد خواستگاری و فقط تو یکی دو حلسه بشناسیش سنتی اتفاقا دوومش ...

آخه میدونی من ۲۲ سالمه و خواهر بزرگتر از خودم دارم ک خانوادم تا اون ازدواج نکنه ب هیچ عنوان از طرف من خواستگار راه نمیدن تو خونه و‌هرکی اومد بدون اینک قلب و احساس منو در نظر بگیرند و بگن اینم آدمه بی رحمانه رد کردن حتی همین مورد هم واقعا میخواست مادرشو بفرسته بیاد با مادرم حرف بزنه مادر و خواهرم نزاشتن و منم واقعا تنها موندم و ب خیال خودم خواستم تنهایی راهمو پیش برم اونجایی ک این قصدش جدی بود اگ همکاری میکردن اگ‌دلشون برام می‌سوخت اینجوری با قلب دخترشونو بازی نمیشد من واقعا دلم میخواد برم سر خونه زندگیم و پاک و تمیز زندگی کنم ولی این حقو ب خاطر خواهرم ازم گرفتن 

خوش ب حال دختری ک قراره برا این در نظر بگیرن من تمام تلاشمو کردم ولی واقعا قدر ندونست منو بازی داددب ...

شایدم خوش بحال تو که همچین ادمی از سرنوشتت بیرون اونده شاید واقعا کامل نمیشناسیش چون کلا جوونا بطور ناخودااگاه سعی میکنن بهترین نسخه خودشونو نشون بدن برای این اینکه خودت تنهایی طرفو بشناسی کافی نیس باید رابطش با بقیه رو هم ببینی اما نامحسوسسس  

دقیقا ما در آخر الزمان هستیم 

و در این زمان بی شک عشق واقعی وجود ندارد

خب ممکنه شما به اون وابسته شدید 

وابستگی بعد مدتی از بین میرود 

به امور دنیوی وابسته نشوید 

اینها رفتنی هستند...

کسی که شما را فروخت 

شما هم آن را بفروشید و فراموش کنید 

اگر این کار را نمی کنید شکست نفسی میخورید 

زندگی طولانیه ادامه دارد 

به آینده فکر کنید 

شاید خبری در راه است!

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد/زندگی درد قشنگیست که جریان دارد🍃🕊
آخه میدونی من ۲۲ سالمه و خواهر بزرگتر از خودم دارم ک خانوادم تا اون ازدواج نکنه ب هیچ عنوان از طرف م ...

حق میدم بهت راست میگی اما اگه کسین تورو نیخواد فعلا نمیشه بیاد خواستگاری توواین فاصله راجعبت تحقیق میکنه اگه قصد خواستگاری داره اون شخص راجعبش غیرمستقیم تحقیق کن که اگر بموقش اومد خواستگاری ینی بخاطرت صبرکرد دیکه تا اون موق حداقل دربارش کمی تحقیق کردی و اینکه بعدمدتها اومده ینی دوستت داره 

آخه میدونی من ۲۲ سالمه و خواهر بزرگتر از خودم دارم ک خانوادم تا اون ازدواج نکنه ب هیچ عنوان از طرف م ...

ولی واقعا حس سختیه انشالا خداکمکت کنه برای ازدواجت دعا یا نناز بخون به این نیت که ادمی مناسب با ویژگی ها ملاک هات بزندگیت وارد شه و عشقتون باعث پیشرفت هرددتون بشه چون عشقی وه ادم رو به بیراهه و پسرفتی ببره خیلی خطرناکه ایندتو میگیره کلی زمانی رو که میتونستی لذت ببری ازش با حرص خوردن میره