2777
2789
امتحان کردم ب قدری حالت تهوعم زیاد میشه ک از خواب بیدارم میکنه😑کلا فک کنم درمانش اینه نخورمش

عزیزم من وقتی لاغر شدم روز ۵ پریودم رازیانه خوردم تا نزدیکا پریود بعدیم دیگه تنظیم شد اگه با ال دی تنظیم نمیشه پریودت رازیانه خیلی خوبه من فقط نمیدونم پریودم منظم شد خوب شدمه یا ن چون سنو ندادم

دل مرنجان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بیشتر علائم کیست تخمدان چیه؟ من قبلا چاق بودم پریودم عقب میزدم چندروز بعد ک رفتم دکتر میگ ...

سلام گلم 

اره علائم دیگش اینه ک دل دردای وحشتناک میگیری ک قابل تحمل نیستن من ک خودم تا مرز بیهوشی میرم از دردش ولی چاقی خیلی تاثیر داره درسته سعی کن همیشه ورزش کنی خیلی خوبه چون نمیزاره بی حرکت بمونی و فعالیت کلا خوبه برا اونایی ک کیست دارن..ولی شما حتما پیگیری کن بازم ولش نکن خدایی نکرده بدتر بشه 

اره نخوری بهتره  والا دکتر زنان میگفت این قرص رو به دشمنشم تجویز نمیکنه

خب پس چرا ب من دادن😑😑

خدا نگذره ازشون بخدا ادم میمونه حرف کدوم دکتر رو قبول کنه بیجارمون کردن این دکترا😑😂

عزیزم من وقتی لاغر شدم روز ۵ پریودم رازیانه خوردم تا نزدیکا پریود بعدیم دیگه تنظیم شد اگه با ال دی ت ...

من پریودام منظمه زیاد اینوز اونور نمیشه مگه یکی دو روز ک خب میگن عادیه من بدنم فوق العاده پر مو هستش و واس رفعش رفتم دکتر زنان سونو گرفت گف ک پلی کیستیکه تخمدانات و باید بخوری و هورمونات تنظیم بشه واس همون داده میخورم با چن تا قرص دیگه خداروشکر الان خیلی بهتر شده موهای بدنم ولی خب حالت تهوع دهنمو سرویس کرده😑😑

✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔  

سلام دوست عزیز 

من قبلا قرص ال دی میخوردم مثل شما حالت تهوع شدید داشتم تا اینکه از دکترم پرسیدم گفت حتما بین غذا بخور که شکمت قبل و بعدش سیر باشه تا حالت تهوع نگیری خدایی اینکارو کردم حتی یه بارم حالم بد نشد و واقعا هیچ احساسی بعد از خوردنش نداشتم 😉😍😍😍

✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔

✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔   سلام دوست عزیز  من قبلا قرص ال دی میخوردم مثل شما حالت تهوع ش ...

سلام عزیزدل

واقعا؟خوشبحالتون من با غذا هم امتحان کردم متاسفانه جوابگو نبود😑

فک‌کنم من آدم نیسم کلا😂🖐🏼💔

فدای تو  ای بابا پس حتما برو پیش دکترت بهش بگو راهکار بده یا دارو مشابه بده 😔😞

خدانکنه عزیزی🌹

اره حتما باید اینکارو کنم فردا تماس بگیرم ببینم چی میگن واقعا خسته شدم ازین موضوع واقعا اذیت میشم چون

وقتیم ک نمیخورم لکبینی میگیرم واقعا نمیدونم چ خاکی بریزم سرم😔😑