امتحان کردم ب قدری حالت تهوعم زیاد میشه ک از خواب بیدارم میکنه😑کلا فک کنم درمانش اینه نخورمش
عزیزم من وقتی لاغر شدم روز ۵ پریودم رازیانه خوردم تا نزدیکا پریود بعدیم دیگه تنظیم شد اگه با ال دی تنظیم نمیشه پریودت رازیانه خیلی خوبه من فقط نمیدونم پریودم منظم شد خوب شدمه یا ن چون سنو ندادم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عزیزم من وقتی لاغر شدم روز ۵ پریودم رازیانه خوردم تا نزدیکا پریود بعدیم دیگه تنظیم شد اگه با ال دی ت ...
من پریودام منظمه زیاد اینوز اونور نمیشه مگه یکی دو روز ک خب میگن عادیه من بدنم فوق العاده پر مو هستش و واس رفعش رفتم دکتر زنان سونو گرفت گف ک پلی کیستیکه تخمدانات و باید بخوری و هورمونات تنظیم بشه واس همون داده میخورم با چن تا قرص دیگه خداروشکر الان خیلی بهتر شده موهای بدنم ولی خب حالت تهوع دهنمو سرویس کرده😑😑
من قبلا قرص ال دی میخوردم مثل شما حالت تهوع شدید داشتم تا اینکه از دکترم پرسیدم گفت حتما بین غذا بخور که شکمت قبل و بعدش سیر باشه تا حالت تهوع نگیری خدایی اینکارو کردم حتی یه بارم حالم بد نشد و واقعا هیچ احساسی بعد از خوردنش نداشتم 😉😍😍😍