کلا ال دی تهوع آوره هیچ جوره هم رفع نمیشه من یه مدت خوردم معدم پکید اصلا افسرده وعصبی شده بودم نخور ...
بخدا منم اونجوری شدم گوشه لبمم لک افتاده رو پوستم همشم افکار منفی میاد تو سرم ی سره جنگ دارم با همه..نخورمم نمیشه اخه تخمدانام پلی کیستیکه میگن تنها راه درمانش همینه و لاپاراسکوپی ک اون خطرناکه بافت تخمدان رو امکان داره از بین ببره
بخدا منم اونجوری شدم گوشه لبمم لک افتاده رو پوستم همشم افکار منفی میاد تو سرم ی سره جنگ دارم با همه. ...
میدونم چقد بده من کلا اون مدت همش درگیر بودم صبحا همش استفراغ میکردم همیشه پرخاشگر وعصبی بودم اونقد با شوهرم دعوا میکردم که میگف خانوم په چته یهو جنی میشی بسم الله😄با دکترت مشورت کن اگه ممکنه قطع کنی چون واقعا به هم میریزی به مرور
بخدا منم اونجوری شدم گوشه لبمم لک افتاده رو پوستم همشم افکار منفی میاد تو سرم ی سره جنگ دارم با همه. ...
سلام عزیزم بیشتر علائم کیست تخمدان چیه؟ من قبلا چاق بودم پریودم عقب میزدم چندروز بعد ک رفتم دکتر میگفت فولیکول قالب نداری و باید لاغر بشی الان لاغرم و پریودم کاملا منظم شد بنظرتون علائم دیگه ای هم داره من دیگه پیگیری نکردم نمیدونم با لاغری خوب میشه یا ن