2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا ال دی تهوع آوره هیچ جوره هم رفع نمیشه من یه مدت خوردم معدم پکید اصلا افسرده وعصبی شده بودم نخور ...

بخدا منم اونجوری شدم گوشه لبمم لک افتاده رو پوستم همشم افکار منفی میاد تو سرم ی سره جنگ دارم با همه..نخورمم نمیشه اخه تخمدانام پلی کیستیکه میگن تنها راه درمانش همینه و لاپاراسکوپی ک اون خطرناکه بافت تخمدان رو امکان داره از بین ببره

بخدا منم اونجوری شدم گوشه لبمم لک افتاده رو پوستم همشم افکار منفی میاد تو سرم ی سره جنگ دارم با همه. ...

میدونم چقد بده من کلا اون مدت همش درگیر بودم صبحا همش استفراغ میکردم همیشه پرخاشگر وعصبی بودم اونقد با شوهرم دعوا میکردم که میگف خانوم په چته یهو جنی میشی بسم الله😄با دکترت مشورت کن اگه ممکنه قطع کنی چون واقعا به هم میریزی به مرور

میدونم چقد بده من کلا اون مدت همش درگیر بودم صبحا همش استفراغ میکردم همیشه پرخاشگر وعصبی بودم اونقد ...

😑😑😑یا ابلفززز بیچاره شوهر آیندم😂😂

فعلا ی ماهم باید بخورم برم پیش دکترم..امیدوارم قطعش کنه چون هر باری ک میخورم خوودمو لعنت میکنم فقط

ببخشید میپرسما🤣🌹🥺🥺 من این قرصایی ک میگین نمیدونم چی هس  میشه یکم توضیح بیدن

قرص ضدبارداری عزیزم😂😂

البته من متاهل نیسم فقط برای رفع کیستم میخورم ک ای کاش نمبخوردم

بخدا منم اونجوری شدم گوشه لبمم لک افتاده رو پوستم همشم افکار منفی میاد تو سرم ی سره جنگ دارم با همه. ...

سلام عزیزم بیشتر علائم کیست تخمدان چیه؟ من قبلا چاق بودم پریودم عقب میزدم چندروز بعد ک رفتم دکتر میگفت فولیکول قالب نداری و باید لاغر بشی الان لاغرم و پریودم کاملا منظم شد بنظرتون علائم دیگه ای هم داره من دیگه پیگیری نکردم نمیدونم با لاغری خوب میشه یا ن 

دل مرنجان