2777
2789
امتحان کردم ب قدری حالت تهوعم زیاد میشه ک از خواب بیدارم میکنه😑کلا فک کنم درمانش اینه نخورمش

عزیزم من وقتی لاغر شدم روز ۵ پریودم رازیانه خوردم تا نزدیکا پریود بعدیم دیگه تنظیم شد اگه با ال دی تنظیم نمیشه پریودت رازیانه خیلی خوبه من فقط نمیدونم پریودم منظم شد خوب شدمه یا ن چون سنو ندادم

دل مرنجان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم بیشتر علائم کیست تخمدان چیه؟ من قبلا چاق بودم پریودم عقب میزدم چندروز بعد ک رفتم دکتر میگ ...

سلام گلم 

اره علائم دیگش اینه ک دل دردای وحشتناک میگیری ک قابل تحمل نیستن من ک خودم تا مرز بیهوشی میرم از دردش ولی چاقی خیلی تاثیر داره درسته سعی کن همیشه ورزش کنی خیلی خوبه چون نمیزاره بی حرکت بمونی و فعالیت کلا خوبه برا اونایی ک کیست دارن..ولی شما حتما پیگیری کن بازم ولش نکن خدایی نکرده بدتر بشه 

اره نخوری بهتره  والا دکتر زنان میگفت این قرص رو به دشمنشم تجویز نمیکنه

خب پس چرا ب من دادن😑😑

خدا نگذره ازشون بخدا ادم میمونه حرف کدوم دکتر رو قبول کنه بیجارمون کردن این دکترا😑😂

عزیزم من وقتی لاغر شدم روز ۵ پریودم رازیانه خوردم تا نزدیکا پریود بعدیم دیگه تنظیم شد اگه با ال دی ت ...

من پریودام منظمه زیاد اینوز اونور نمیشه مگه یکی دو روز ک خب میگن عادیه من بدنم فوق العاده پر مو هستش و واس رفعش رفتم دکتر زنان سونو گرفت گف ک پلی کیستیکه تخمدانات و باید بخوری و هورمونات تنظیم بشه واس همون داده میخورم با چن تا قرص دیگه خداروشکر الان خیلی بهتر شده موهای بدنم ولی خب حالت تهوع دهنمو سرویس کرده😑😑

✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔  

سلام دوست عزیز 

من قبلا قرص ال دی میخوردم مثل شما حالت تهوع شدید داشتم تا اینکه از دکترم پرسیدم گفت حتما بین غذا بخور که شکمت قبل و بعدش سیر باشه تا حالت تهوع نگیری خدایی اینکارو کردم حتی یه بارم حالم بد نشد و واقعا هیچ احساسی بعد از خوردنش نداشتم 😉😍😍😍

✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔

✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔✔   سلام دوست عزیز  من قبلا قرص ال دی میخوردم مثل شما حالت تهوع ش ...

سلام عزیزدل

واقعا؟خوشبحالتون من با غذا هم امتحان کردم متاسفانه جوابگو نبود😑

فک‌کنم من آدم نیسم کلا😂🖐🏼💔

فدای تو  ای بابا پس حتما برو پیش دکترت بهش بگو راهکار بده یا دارو مشابه بده 😔😞

خدانکنه عزیزی🌹

اره حتما باید اینکارو کنم فردا تماس بگیرم ببینم چی میگن واقعا خسته شدم ازین موضوع واقعا اذیت میشم چون

وقتیم ک نمیخورم لکبینی میگیرم واقعا نمیدونم چ خاکی بریزم سرم😔😑