امتحان کردم ب قدری حالت تهوعم زیاد میشه ک از خواب بیدارم میکنه😑کلا فک کنم درمانش اینه نخورمش
عزیزم من وقتی لاغر شدم روز ۵ پریودم رازیانه خوردم تا نزدیکا پریود بعدیم دیگه تنظیم شد اگه با ال دی تنظیم نمیشه پریودت رازیانه خیلی خوبه من فقط نمیدونم پریودم منظم شد خوب شدمه یا ن چون سنو ندادم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من وقتی لاغر شدم روز ۵ پریودم رازیانه خوردم تا نزدیکا پریود بعدیم دیگه تنظیم شد اگه با ال دی ت ...
من پریودام منظمه زیاد اینوز اونور نمیشه مگه یکی دو روز ک خب میگن عادیه من بدنم فوق العاده پر مو هستش و واس رفعش رفتم دکتر زنان سونو گرفت گف ک پلی کیستیکه تخمدانات و باید بخوری و هورمونات تنظیم بشه واس همون داده میخورم با چن تا قرص دیگه خداروشکر الان خیلی بهتر شده موهای بدنم ولی خب حالت تهوع دهنمو سرویس کرده😑😑
من قبلا قرص ال دی میخوردم مثل شما حالت تهوع شدید داشتم تا اینکه از دکترم پرسیدم گفت حتما بین غذا بخور که شکمت قبل و بعدش سیر باشه تا حالت تهوع نگیری خدایی اینکارو کردم حتی یه بارم حالم بد نشد و واقعا هیچ احساسی بعد از خوردنش نداشتم 😉😍😍😍