2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3446 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد نزدیک 10سال هنوز یادم.نرفته عصبی میشم!خودشون بردن فرشا و وسایل بزرگو بدون من بچینن من سرکار بودم ...

واقعا متنفرم از  خانواده‌ها طلبکار دقیقا مثل خانواد شوهرم که همیشه انگاری مال باباشون ازم طلب دارن 

واسه حجلش چه کاری میکنن؟ اونو ما ندارین

کار خاصی نیست اتاق عروس و داماد رو تزئین میکنن 

هر کس یه تزی داده بود انقد زشت شده بود که نگو ما خودمون روزی که اومده بودن واسه دیدن جهاز تزئین کردیم بعد گفتن رسم داریم خانواده داماد بچینن باز کردیم 

خیلی زشت شده بود که خود خواهر شوهره می‌گفت  بار اولی قشنگ تر بودا کاشکی باز نمی‌کردیم 

از من میشنوی اصلا نزار کسی بیاد هم اینکه چشم میکنن وسایلتو مطمئن باس همون روز یچیزی میوفته میشکنه هم ...

اره اتفاقا چیزاتو خیلی قشنگ برندار چشم می زنن می شکنه...باور کن..البته برای من روز مهمونی این اتفاق افتاد

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
آفتابه آخه؟😂🤦🏻‍♀️ خدا صبرت بده عزیزم

نخند از همونجا فهمیدم برای اینا دشوری خیلی مهمه😂😂😂

ولی ببین اگر اخلاقشون تیکه و طعنه ست اصلا نیارشون شده دوستاتو بیاری با اونا بچینی اینارو نیار یه جوریم بگو که شوهرت ناراحت نشه 

بهش بگو میچینم بعدش بیان چون اونجوری اگه نظر دیگه ای بدن نمیتونم بگم نه خونه به سلیقه خودم.نمیشه

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

تتهایی سخته 

من کل خانواده شوهرم اومدن کمک.و سریع تموم شد و اتفاقٱ خیلی نظر های خوبی هم دادن برای چیدن که به فکر خودم نمی رسید 

فقط اون وسط بعضی چیزا که مخالف بودم مستقیم توی روشون نگفتم که ناراحت نشن وقتی رفتن جوری که دلم خواست گذاشتم

آهان ما هم خودمون تزئین میکنیم ولی اونا انگار واسشون یه رسم خاصیه

خیلی منظم و دقیق قانونمند هستن  دقیقا همه چیز سر ساعت و دقیق باید انجام بشه تمام رسم و رسمشون باید دقیقا اجرا کنن

من خوشم نمیاد اصلا