niki79_سابق مدیر عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16718 عنوان چیدن جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 3446 بازدید | 64 پست بچهها شما خودتون تنهایی چیدین؟نامزد من میخواد خواهرا یا زن داداشاشو هم دعوت کنه واسه کمکولی من خوشم نمیاااد بد میشه اگه کسیو دعوت نکنیم؟ 1400/07/20 | 08:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134692 کل کیف عروسی تو زیین حجله هست اون وقت شما ندارین چه عجب فکر میکردم همه دارن حتی خارج هم این رسم رو د ... راستش ما اینو خیلی شخصی میدونیم و همچین کارایی نمیکنیم خارج هم چندان مرسوم نیست قدیم بودهخوشبخت باشید فانظر کیف کان عاقبه الظالمین
niki79_سابق مدیر استارتر عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 16718 نخند از همونجا فهمیدم برای اینا دشوری خیلی مهمه😂😂😂 ولی ببین اگر اخلاقشون تیکه و طعنه ست اصلا نیا ... 😂😂😂نه اهل تیکه انداختن نيستنولی هر کس میاد یه نظری میده آدم گیج میشه نمیدونه به حرف کدوم گوش کنهببینم چه جوری میتونم از سرم بازشون کنم🥴😂
نسکافه22 عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 99 خواهر که ندارم ولی مامان و یکی از خالههام بیان خیلییی راحت ترم من یکی از خاله هامم اومد..ولی ب شوهرت نگو کلا اقوامش نیانبگو خانوادت در حد چندساعتی بیان من راحتترم الهی من هیچ همه تو
واااااااااااااای عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 3242 راستش ما اینو خیلی شخصی میدونیم و همچین کارایی نمیکنیم خارج هم چندان مرسوم نیست قدیم بوده خو ... نه اتفاقا متاسفانه یه تعداد از دخترای فامیلمون رفتن از ایران اونجا که ازدواج کرده بودن برام جالبه بود رسمای که اونا داشتن خیلی شباهت به رسم ما داشت همشون تو یه کشور نبودن تو چند کشور بودن ولی اکثرشون داشتن وقتی عکساشون دیدم تعجب کردم
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 134692 نه اتفاقا متاسفانه یه تعداد از دخترای فامیلمون رفتن از ایران اونجا که ازدو ... خوشبخت باشند من بین دوستان و مراسمی که رفتم ندیدم فانظر کیف کان عاقبه الظالمین