2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3446 بازدید | 64 پست

چندنفری خیلی راحتترین 

اگر دوست نداری ببینن نه اصلا زشت نیست بهشون بگو دوستم طراحِ دکوراسیونِ اون میاد😐 چون واقعا بعضیا فقط میان برای ایراد گرفتن و اذیت کردن😶بمن گیر دادن افتابه!!!!نداری چرا؟!؟!؟!؟؟!حالا خودشون هول هولکی برداشتن بردن جهازو اصلا برای من هنوز خریدام کامل نشده بود ولی گفتن دیگه😐

فک.کن یه روز جمعه داداشا و خواهراش اومدن خونمون که بیاید ببریم بچینیم وسایلو حتی دعوتشونم.نکرده بودیم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاشکی مال منم رو خودشون بزارن بیان کمک از الان برای چهار ساله دیگه مادر شوهرم دراه حرص میزنه که نمیت ...

خواهر جون از هیییچ کس توقع کمک نداشته باش..کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من...این طوری روحت آزادتره..خدا سلامتی به خودتو خانوادت بده با هم بچینید

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

منو همسرم دوتایی چیدیم کلی هم ازاینده و تصمیمات حرف زدیم گل گفتیم و گل شنفدیم کلی هم حال میده مزاحم چیه نگو بهشون

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

آخه اونا زیادن بیان خیلی شلوغ میشه نمیفهمم باید چیکار کنم

از من میشنوی اصلا نزار کسی بیاد هم اینکه چشم میکنن وسایلتو مطمئن باس همون روز یچیزی میوفته میشکنه همینکه به اندازه کافی دورت شلوغ هس باز اوناهم بیان که چی.    جهیزیتو الان بردی یا میخوای ببری؟ چجوری قرارشده ببری یکجا یا خورد خورد؟

دو ساله مبتلا به ام اس هستم...    عاشق شوهر و دخترمم.  مهربون و شوخ طبعم در عین حال مغرور.  با همه ارتباط میگیرم جز خواهر شوهرام😅 از اون موفرفری هایی هستم که آرزومه موهام لخت باشه🙄    به طلسم و جادوجنبل اعتقاد ندارم و باورم اینه که هر چیزی علت منطقی داره.   دوست دارم همیشه نماز بخونم ولی خیلی وقتا تنبلیم میکنه وضو بگیرم ! خدایا چی میشد وضو رو بیخیال میشدی...😑  خودم زیاد حرف میزنم ولی حوصله آدم پرحرف و ندارم☺
منو همسرم دوتایی چیدیم کلی هم ازاینده و تصمیمات حرف زدیم گل گفتیم و گل شنفدیم کلی هم حال میده مزاحم ...

آره اینجوری خیلی خوبه🥲

ما چون خونمونو آخر آذر تحویل می‌گیریم همسرم میگه دیره بگم بیان کمک زودتر تموم شده در صورتی که میدونم کلا دوس داره اونا بیان😂🤦🏻‍♀️