2777
2789
عنوان

چیدن جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3446 بازدید | 64 پست
حالا همشون میان شلوغم میشه هرکی یه چیزی میگه من که گیج میشم

منم همینجورم.. دقیقا برا تمیز کاری خونه ک خواست بریم دوس داشتم تنها برم ولی خانواده شوهرم امدن دستپاچه دستپاچه تمیز کردن... ولی روز بعد رفتم همه جا انگار کثیف بود باز خودم تمیز کردم بعدش😑🤦‍♀️

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر جون از هیییچ کس توقع کمک نداشته باش..کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من...این طوری روحت آزادتره. ...

من 19 سالم بود یه دستمال نرفت بکشه تو خونه وقنی مامانم اینا میخواستن بیان خونه رو نگاه کنن متر بگیرن برای یه سری وسایل فکر کن تا ساعت دو شب خودم تنها تو شهر غریب داشتم تمیز میکردم 

بعد که رفتم خونه حتی برای من شامم نزاشته بود عوضی خونه مامان اینا ‌شهر دیگه ای هست 

چه زشت 

بعد نزدیک 10سال هنوز یادم.نرفته عصبی میشم!خودشون بردن فرشا و وسایل بزرگو بدون من بچینن من سرکار بودم خواهرشوهرم زنگ زده حالت دعوا که چرا پرده های خونتون اماده نیست😐خب من داده بودم برام درستشون کنن خیلی اذیت کردن واقعا 

برای همون میگم از اول بگن یکی میاد طراحی کنه حاضر که شد شما بیاین خیلی بهتر و بی دردسر

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
ما خودمون چیدیم  و به نظر من بهتره

خیلیییی بهتره خیلی خیلی

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
از من میشنوی اصلا نزار کسی بیاد هم اینکه چشم میکنن وسایلتو مطمئن باس همون روز یچیزی میوفته میشکنه هم ...

حالا همشونم بچه کوچیک دارن🙄

دوس داشتم تیکه تیکه ببرم ولی چون خونمونو آخر آبان میدن دیگه همه رو با هم باید ببرم

آره اینجوری خیلی خوبه🥲 ما چون خونمونو آخر آذر تحویل می‌گیریم همسرم میگه دیره بگم بیان کمک زودتر تم ...

جهیزیه خالم خودمون چیدیم 

ولی حجلش رو خواهرشوهر ها و جاریش اومدن خالم می‌گفت تو اون سه ساعت روانی شدم  از بس همه حرف میزدن و بچها رو کارتون‌ها راه میرفتن بدبخت هیچ حرفی هم نمیتونست  بزنه 

اگه فقط ماشاالله ماشاالله بگن من مشکلی ندارم بیان😂

دیگه اسمش روشه جاری وخواهر شوهر نمیشه که ایراد نگیرن  من خواهر شوهرم دیگه هیچی نبود گیر بده یه تابلو منظره روستایی خریده بودم گوشش دوتا گاو بود میگفت این خیلی زشته تو خونه تازه عروس گاو باشه   

من 19 سالم بود یه دستمال نرفت بکشه تو خونه وقنی مامانم اینا میخواستن بیان خونه رو نگاه کنن متر بگیرن ...

خوب بعضی مادر شوهرا این جورین تفکرشون قدیمیه..فقط از عروس انتظار دارن براشون کار کنه خودشون می شینن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز