2821
2789
عنوان

تموم کردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 50 پست
خب اگر گفته زنگ نزن و زدی اشتباه کردی عزیزم صبوری میکردی تا خودش زنگ بزنه حالام اونم ناراحت بوده و ع ...

نه چیزی نگفته بود 

ما آخر ماه عروسی داریم 

بهش زنگ زدم گفتم مامانمو میخوام راضی کنم موهامو دکلره کنم ولی گفتم اول از شما اجازه بگیرم گف باشه ولی لحنش سرد بود هی پیله کردم میدونم تقصیر من بود...

ولی خب حقم نبود که بگه گورتو گم کن بزار نفسم بکشم....

من دختری بود که به شال و حجاب اعتقادی نداشتم آرایش غلیظ میکردم 

از وقتی باهم رفتیم تو رابطه مانتوهام همه تا پایین پا شالم یکذره از سرم عقب نمیرف

گف عکستو نزار فضای مجازی گفتم چشم 

گف پروفایلاتو بردار گفتم چشم

کلا نسبت بهم بددل بود خیلییی شکاک بود حتی یه مدت میگف تو رو رفیقای من نظر داری 

خیلی اذیتم کرد ولی من فقط گفتم چشم صدامم در نیمد چون دوسش داشتم....

ترس از دست دادنشو داشتم 

جلوی همه بخاطرش واستادم 

دوست که بودیم از بابابزرگم حتی کتک خوردم در حد مرگ 

سر بابام داد زدم گفتم یا این یا هیچکس

حقم نبود اینجوری

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره اول خودت کنار بیا اروم ک شدی سر فرصت بگو من باید میگفتم چون اومده بودن جلو

اینام اومده بودن جلو

قرار بود ایندفعه که رفتیم شهرشون قرار بزاریم بریم بیرون ولی...

مشکل داشتیم از همه خانواده من بدش میومد  یکسره تیکه مینداخت  همش تحقیرم میکرد  ول ...

پس بهتر که تموم کردین یه مدت برات سخته ولی بعداً ان‌شاءالله یه فرد بهتر سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشی 

کسی که روح و روانت رو بهم میریزه به درد نمیخوره 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

خب اگر گفته زنگ نزن و زدی اشتباه کردی عزیزم صبوری میکردی تا خودش زنگ بزنه حالام اونم ناراحت بوده و ع ...

حتی صب بیدار شدم دیدم پروفایل سیاه کرده فهمیدم بابابزرگش فوت کرده 

براش اس دادم تسلیت میگم یهو خیلی رسمی گف ممنونم شما خیلی لطف دارین:))))

نه چیزی نگفته بود  ما آخر ماه عروسی داریم  بهش زنگ زدم گفتم مامانمو میخوام راضی کنم موها ...

خب عزیزم اون تند برخورد کرده واقعا حقت نبوده کاملا درکت میکنم بشین باهاش حرف بزن این اخلاقاش بزاره کنار نمیشه که بهت شکاک باشه نابودت میکنه اینجوری 

خب عزیزم اون تند برخورد کرده واقعا حقت نبوده کاملا درکت میکنم بشین باهاش حرف بزن این اخلاقاش بزاره ک ...

خیلی حرف زدم 

گذشته ای داشتم 

خیلی باهاش صحبت کردم ولی نرفت تو کتش

حتی صب بیدار شدم دیدم پروفایل سیاه کرده فهمیدم بابابزرگش فوت کرده  براش اس دادم تسلیت میگم یهو ...

عزیزم اگر واقعا میدونی نمیشه با حرف زدن حلش کرد و رفتار و اخلاقش عوض نمیشه یکم فکر کن تا دیر نشده ببین انتخابت درست بوده یا نه 

اینام اومده بودن جلو قرار بود ایندفعه که رفتیم شهرشون قرار بزاریم بریم بیرون ولی...

با چیزایی ک پست بالا گفتی بنظرم خدا دوستت داشته عزیزم

کیس منم مثل تو بود چادری شدم بخاطرش کل فامیل فهمیدن چخبره انقد ک بددل بود همش شک داشت گیرای الکی میداد دنبال پلیس بازی بود تازه این رفیق باز بود عرق میخورد و خیلی چیزای دیگه ..همون موقع خیلی حالم بد بود ولی الان ک نگاه میکنم میبینم من با اون خوشبخت نمیشدم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز