2821
2789
عنوان

تموم کردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها نمیدونم ینی دلش تنگ میشه برام؟:)

اره همه پسرا بعد کات برمیگردن وقتی ببینن طرف فراموششون کرده و داره زندگیشو میکنه هم دلشون تنگ میشه اون موقع، هم ببینن خوشحالی بهشون برمیخوره میان ک ببینن باز قبولش میکنی تا اعتماد ب نفسشونو ب دست بیارن

آخه دوسش دارم😔😔😔خیلی دوسش دارم 😭😭😭😭

دوست داشتنی که باعث عذاب باشه به درد نمیخوره 

یه مدت بگذره فراموش میکنی سخته ولی فراموش میکنی 

خدا دوست داشت که الان تموم کردی با آدم بددل نمیشه زندگی کرد زندگی بر پایه اعتماد شکل میگیره نه شک و تردید 

سخته ولی میگذره 

اونم دقیقا از این دوست داشتنت داره سوءاستفاده می‌کنه 

دنبالش ندو بزار اون دنبالت بدوئه اگر قسمت هم باشید به هم می‌رسید ولی نذار بهت بی احترامی کنه 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

اره همه پسرا بعد کات برمیگردن وقتی ببینن طرف فراموششون کرده و داره زندگیشو میکنه هم دلشون تنگ میشه ا ...

آخه من هیچوقت نمیزاشتم بره 

دیشب خیلی اعصابم بهم ریخت منم فوشش دادم جا خورد از رفتارم چون همیشه نگهش میداشتم و معذرت خواهی میکردم

آخه من هیچوقت نمیزاشتم بره  دیشب خیلی اعصابم بهم ریخت منم فوشش دادم جا خورد از رفتارم چون همیش ...

خوب کاری کردی ببین اگه واقعا بخوادت سر همچین چیزی نمیره مطمئن باش 

اگه رفت یعنی دنبال بهونه میگشته خودتو سرزنش نکن کار درستی کردی تا کجا باید تو سر این رابطه رو میگرفتی و نگهش میداشتی 

منم مجبورم بزودی ی رابطه ۴سال و نیمی را تموم کنم😔 واقعا خیلی سخته خدا قسمت هیشکی نکنه

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹

نمیدونم  دیشب بابابزرگش حالش بد شد بیمارستان بود منم هی زنگ میزدم بهش تو جاده بود میترسیدم بلا ...

کسی که تو جاده هست و داره رانندگی میکنه چرا بهش زنگ میزنی  نمیگی ممکنه اعصابش خورد بشه این چه کاریه که بعضی از زنها میکنند نگرانشی بعد با یه دعوا تمومش میکنی