2821
2789
عنوان

تموم کردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 50 پست
امروز همه رابطه ۲سال ها تموم میکن🤣🤣🤣🤣یکشم خودمم خواستید شاتم میذارم  ۲ سال باهاشم

من شات دوست 😂

هدف اینه سال دیگه این موقع، سر جای الان نباشم 🧚‍♀️🚣‍♀️🚴‍♀️🥳

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه چیزی نگفته بود  ما آخر ماه عروسی داریم  بهش زنگ زدم گفتم مامانمو میخوام راضی کنم موها ...

با این توصیفات هرچی ازش داری رو پاک کن سیم کارتتم بسوزون ایشون هنوز شوهر نشده و این کارا رو میکنه..معمولا اقایون تو دوران دوستی یا نامزدی سعی میکنن وجهه خوبی از خودشون نشون بدن

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
خب عزیزم اون تند برخورد کرده واقعا حقت نبوده کاملا درکت میکنم بشین باهاش حرف بزن این اخلاقاش بزاره ک ...

هیچ‌ مردی اخلاق گندشو کنار نمیزاره...اسی اینو هرجور هست باید قبول کنه چون نمیتونه عوضش کنه همه این حرفای که به خاطر من و فلان همش الکیه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡