حاله بدیه هربار که میام پیشت بهت میگم دوست دارم و تو هیچی نمیگی حاله بدیه که دلم میخواد یه بار دیگه صداتو بشنوم و تو بازم فقط سکوت میکنی حاله بدیه وقتی به همه میگم اون رفت میگن فدا سرت اما هیشکی نمیدونه اون رفت زیر خاک و تموم عشق و علاقه و خاطرات منم باخودش برد.......خواهش میکنم برگرد دلم حالیش نمیشه تو رفتی❤❤❤😢😢😢
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
مطمئن باش یه روز میبینیش عزیز دلم.کاش دنیا بی رحم نبود.برات دعا می کنم امشب خوابشو ببینی
5ساله بارفتنش خوابم از چشمام گرفت بیخوابی گرفتم خانوادمو ول کردم شهرمو ول کردم اومدم تو یه شهر دیگه چون انقد دوستش داشتم که بعد رفتنش حتی خودکشی ام کردم ولی متاسفانه زنده موندم متنفرم حتی خانوادمو ببینم چون بابام مقصره بابام نباید دلشو میشکست نباید
اي اميد نااميدا حسييييين😢. تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍
5ساله بارفتنش خوابم از چشمام گرفت بیخوابی گرفتم خانوادمو ول کردم شهرمو ول کردم اومدم تو یه شهر دیگه ...
خیلی متاسفم!کاش خانواده ها انقدررر.....🙂💔ببین اگه زنده ای مطمئن باش یه زندکی خوب در انتظارته.اگه تو غضه بخوری عشقتم تو اون دنیا عذاب میکشه هاااا.قوی باش.درست میشع