2777
2789
عنوان

حاله بدیه❤❤❤❤

213 بازدید | 28 پست

حاله بدیه هربار که میام پیشت بهت میگم دوست دارم و تو هیچی نمیگی حاله بدیه که دلم میخواد یه بار دیگه صداتو بشنوم و تو بازم فقط سکوت میکنی حاله بدیه وقتی به همه میگم اون رفت میگن فدا سرت اما هیشکی نمیدونه اون رفت زیر خاک و تموم عشق و علاقه و خاطرات منم باخودش برد.......خواهش میکنم برگرد دلم حالیش نمیشه تو رفتی❤❤❤😢😢😢

goftino.com/c/Xprpt9   ♕ ಥ‿ಥ ♕      

عزیزممممم خیلی سخته حق داری... رنج های ادمی تمومی نداره... هر چه بیشتر کسی رو دوست داشته باشیم تنهاتر میشیم انگار

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزممممم خیلی سخته حق داری... رنج های ادمی تمومی نداره... هر چه بیشتر کسی رو دوست داشته باشیم تنهات ...

من تنها شدم 5ساله رفته ولی من هنوزم دوستش دارم❤

من تنها شدم 5ساله رفته ولی من هنوزم دوستش دارم❤

عزیزم وقتی بعد این همه سال حالت خوب نشده حتما عشقت واقعی بوده... عیب نداره خودت ابراز علاقه کن.... اگه دیر نشده حتما بهش بگو

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
مگه عشق سن و سال میشناسه.یهو دیدی یه دختر ۱۵ ساله و یه مرد ۳۰ ساله عاشق هم شدن🙂💔

اره درسته عشق سن و سال نمیشناسه از اولشم عذاب ولی باید تحمل کرد و گاهی وقتا تو تنهایی خودت درهم شکست.....

همیشع همینه‌.کاری که همه عاشقا میکنن فقط اشک فقطططط اشکککک🙂

من حالم بهم میخوره ازاون وقتایی که نمیخوام گریه کنم ولی بدون اینکه من بخوام اشکام میباره💔😢

اون مرده 5ساله زیره خاکه

ای وای... ببخش عزیزم. منم پسرمو از دست دادم... خیلی رنج کشیدم و الانم میکشم... 

ان شاءالله جوانه عشق دوباره تو دلت رویش میکنه... ان شاءالله دوباره عاشق میشی دوباره عاشقت میشه کسی... دوباره یا علی بگو بلند شو تا عشق رو جذب کنی عزیزم

من حالم بهم میخوره ازاون وقتایی که نمیخوام گریه کنم ولی بدون اینکه من بخوام اشکام میباره💔😢

منم مثل تو🙂میدونی از عشق متنفرم ولی آنچنان دیوانه وار عاشقی کردن رو دوست دارم🙂

متاسفم.قلبمم بیشتر شکست 💔

کاش زنده بود یه بار دیگه بهش میگفتم دوست دارم حاضرم همه ی زندگیمو بدم ولی یه بار دیگه ببینمش و باهاش حرف بزنم