2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی

8501 بازدید | 49 پست

بچه ها یه چندروزی هست یکی مزاحمم میشه از شماره های مختلف...

هی میزارم لیست سیاه دوباره میاد😥😥اولش زنگ زد گفتم الو گوش میداد ج نمیداد اخرش قطع کردم بعد پیام داد حرفای مثبت هجدهی زد...خیلی حرفای زشتی زد منم گذاشتم لیست سیاه از یه خط دیگه بهم زنگ زد گفت کار مهمی دارم من برنداشتم اونم گذاشتم لیست سیاه...

بعد امروز یکی ساعت ۶ صبح بهم زنگ زد من برنداشتم گذاشتم لیست سیاه...دوباره الان یکی زنگ زد برداشتم فقط گوش میکرد حرف نمیزد...اخرم قطع کرد گذاشتمش لیست سیاه😥

بنظرتون راهی هست از اینترنت سیم کارتم بتونم استفاده کنم ولی کلا تماس و پیام ازین سیم کارتم دریافت نکنم؟

یکمم ترسیدم اخه این کیه زنگ میزنه حرف نمیزنه😥😥دیگه مغزم داره میره سمت اینکه میخواد برام پاپوش درست کنه اشناست ابرومو ببره یا اینکه عین فیلم ترسناک قبض روحم میکنه😥🤦🏻‍♀️😂

بنظرتون برم مخابرات میسوزونن خطاشو؟حالا میرم مخابرات ولی بهم بگید چطوری تماس و پیام نپذیرم ولی اینترنت فعال باشه...دیگه نمیخوام کسی زنگ بزنه😥😥

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نصفه شبی پ شمام ریخت زنگ میزنه حرف نمیزنه؟یا خودا شبهه

آره وقت و بی وقت زنگ میزنه از شماره های ناشناس،یه بار ۶ صبح یه بار ۱۲ شب همین چنددقیقه پیش زنگ زد دوباره هیچ حرفی نمیزد فقط گوش میکرد و قطع کرد اخر.

تهدیدش کن به شکایت  سیمکارتتو عوض کن

سیم کارت که دارم بجز این،ولی خب اینم نگه داشتم چون اشنا ماشناهام همه اینو دارن بخاطر شغلم،میگم این باشه ولی تماس و پیام نیاد،راهی بلد نیستی؟یا هی باید بزارم تو بلک لیست...اینطوری که تا اخر عمر اذیتم میکنه هی ام شماره عوض میکنه...

بده فردا زنگش بزنم فوحشش بدم روش کم شه😂😂😂

من انقدر ترسیدم فکرمیکنم همین الان زیر نظرم داره😥😂😂😂😂

اخه آدمی نبودم که مزاحم داشته باشم شمارمم میدونم کیا دارن ادمای بدی نیستن...در این حد کله خراب و بی تربیت که نصف شب و صبح زنگ بزنن مزاحم نداشتم تا حالا تازه حرفم نمیزنه جدیدا😥🤦🏻‍♀️

از تنظیمات گوشیت برو مسدودش کن نه پیامش میاد ن وقتی زنگت میزنه،گوشیت زنگ میخوره.

اگ ی سیم دیگه داری برا اون بسته ی اینترنتی بگیر ،سیم اصلی رو خاموش کن

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
من انقدر ترسیدم فکرمیکنم همین الان زیر نظرم داره😥😂😂😂😂 اخه آدمی نبودم که مزاحم داشته باشم شمارم ...

ب ادما ی دورو اطراف نیس ک،ی پسری شماره ی منو از بهترین دوست و فامیلم خریده بود ۱۰ ملیون داده بود ک شمارمو داده بود بهش😐

برای خوب شدن مامانم صلوات میفرستید دوستای نی نی سایتی؟😍
از تنظیمات گوشیت برو مسدودش کن نه پیامش میاد ن وقتی زنگت میزنه،گوشیت زنگ میخوره. اگ ی سیم دیگه داری ...

تنظیمات گوشی که همون لیست سیاهه دیگه...هر شمارش و میذارم اونجا از یه شماره دیگه زنگ میزنه...اونم میذارم از یه شماره دیگه زنگ میزنه...من میگم یه جوری باشه تماس و پیام از هیچکس به این خطم نیاد...نمیشه اونجوری؟فقط نتش فعال باشه...نتش که مهم نیست خط دیگم رایتله الان با همونم ولی میگم اینطوری میشد خوب بود نتش کار میکرد تماس و پیام اصلا از هیچکس نمیومد

ب ادما ی دورو اطراف نیس ک،ی پسری شماره ی منو از بهترین دوست و فامیلم خریده بود ۱۰ ملیون داده بود ک ش ...

عجب ادمایی پیدا میشن😐مستقیم از خود ادم بخوان بهتره تا مزاحم بشن...منم یه ادم استرسی ام زنگ میزنه همش استرس میگیرم